torsdag, august 11, 2022
HjemNyheterSportEckhoff dropper landslagssamlinger og Blink: – Har gått på en liten smell

Eckhoff dropper landslagssamlinger og Blink: – Har gått på en liten smell


Eckhoff står ikke på startstreken under Blink-festivalen i Sandnes neste uke, og står også over de nærmeste landslagssamlingene.
– Totalbelastningen har vært for stor i en periode, så jeg trenger litt mer tid til å komme meg igjen. De siste årene har kostet ekstremt mye, og selv om jeg er veldig motivert for å fortsette karrieren min, er jeg ennå ikke helt klar for å satse maksimalt, sier Eckhoff i pressemeldinga til Norges Skiskytterforbund.
Det er siste i rekken av treningssamlinger og renn Fossum-løperen har stått over etter fjorårets sesong. Etter at sesongen ble avsluttet i Holmenkollen i mars har skiskytterstjernen holdt seg mye for seg selv og ikke deltatt på flere samlinger med resten av landslaget.
– Jeg kjenner meg selv godt, og er trygg på at dette er det riktige for meg nå, etter å ha gått på en liten smell, sier hun videre.
Landslagsledelsen stiller seg bak grepene veteranen nå tar.
– Det viktigste er at Tiril lytter til kroppen sin, og melder seg klar når hun føler at tiden er riktig. Tiril er motivert, hun er i trening, og hun vet hva som kreves i forberedelsene til vintersesongen. Hun får den tiden hun trenger, og så vil trenerne følge henne opp til hun blir med på landslagets opplegg igjen, sier landslagssjef Per Arne Botnan.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments