tirsdag, august 16, 2022
HjemNyheterSportChelsea betaler for å bli kvitt keeper Kepa Arrizabalaga

Chelsea betaler for å bli kvitt keeper Kepa Arrizabalaga

Den spanske keeperen Kepa Arrizabalaga var i noen dager verdens dyreste keeper. Mens Liverpool fortsatt gleder seg over kjøpet av brasilianske Alisson Becker strever Chelsea fortsatt med hvordan de skal bli kvitt sitt bomkjøp fire år senere.

Det var ikke bare Athletic Bilbao som fikk fylt kontoen med russiske oligarkpenger, men lønna. Chelsea skrev under på en kontrakt på hele syv år – 7 – med en total lønning på 56,42 millioner pund, nesten 700 millioner kroner.

Les: Newcastle bestemmer seg i kveld om de vil biffe opp budet til Leicester

Ingen klubb med vettet i behold har ønsket å betale så mye for en keeper som fomler med ballen. Verdien har stupt fra 80 millioner euro til 10 millioner euro i dag. En sum ingen for øvrig er villig til betale uten at Kepa Arrizabalaga er villig til å gå ned i lønn.

Gianluca di Marzio melder i dag at Napoli og Chelsea snakker om en låneavtale de to årene som er igjen av den syv år lange kontrakten. – Napoli vil erstatte David Ospina som går etter store penger i Saudi-Arabia.

Chelsea er villig til å betale 75% av lønnen til Kepa, hvis Napoli ender opp med å låne han.

Les: Ajax får 56 000 pund hver gang Lisandro Martinez spiller for Manchester United

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments