torsdag, august 11, 2022
HjemNyheterSportTimo Werner løsning kan sende Alexander Sørloth ut på klubbjakt igjen

Timo Werner løsning kan sende Alexander Sørloth ut på klubbjakt igjen

Bild melder i dag at den tyske spissen Timo Werner nærmer seg en løsning som i realiteten avslutter hans tid i Premier League. – For to år siden hentet Chelsea Timo Werner fra RB Leipzig. – De røde løperne ble rullet ut på Stamford Bridge, men da målene skulle leveres kom de i med alt for lange mellomrom.

Stemningen mellom Chelsea manager Thomas Tuchel og Timo Werner er så dårlig at han godtar å halvere lønna bare for å slippe unna. – Dessuten spilletid trengs for å sikre VM billett med Tysland i november.

Med bare 10 ligamål over to sesonger er det ikke lenger en fremtid lenger for Timo Werner i Chelsea.

Les: Ajax får 56 000 pund hver gang Lisandro Martinez spiller for Manchester United

RB Leipzig manager Domenico Tedesco har lovet Timo Werner godt med spilletid og fred for å finne tilbake til formen han vitterlig hadde i Bundesliga klubben før avreise til England. – Det skaper et problem for den norske spissen Alexander Sørloth som også har fått en sjanse til at han kan finne nettmaskene igjen av Tedesco. Bekreftet: Alexander Sørloth får ny mulighet

Werner vil tilbake til sin tidligere klubb og at han nå har sagt ja til å halvere lønnen for at et utlån skal være mulig. Det sies at klubbene forhandler om et gebyr for et lån og en utkjøpsklausul.

Timo Werner har tidligere også tilhørt Stuttgart.

LES: Barcelona bekrefter: Frenkie de Jong styrer showet

Alexander Sørloth har akkurat kommet tilbake fra utlån i La Liga hos Real Sociedad. Da RB Leipzig for to år siden kjøpte han fra Crystal Palace kom han direkte fra utlån hos tyrkiske Trabzonspor hvor han ble toppscorer i Süper Lig. – Skulle han bli sendt på dør igjen, er vil tyrkisk fotball alltid ta imot han med åpne armer.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments