mandag, august 15, 2022
HjemNyheterSportSportsdirektør forteller om gedigen Chelsea-tabbe

Sportsdirektør forteller om gedigen Chelsea-tabbe

Thoms Tuchel har bestilt to midstoppere (helst tre) av verdensklasse før sesongstart. Koulibaly signerte og ble fløyet til Las Vegas til resten av Chelsea-troppen, nå skulle det bare være en formalitet før Jules Koundé skulle ta frem signaturpennen. Sevilla-spilleren gjorde det denne uken, men på et kontraktspapir med en helt annen logo.

Signalene fra London var ikke til å misforstå: Uhørt og en gedigen strek i regninga. Men mens resten av fotballverden rister på hodet over at «pengelense» Barcelona får dure frem og vinne signaturer til de beste spillerne, er Sevilla-direktør Monchi av en helt annen oppfatning.

LES: 90min: Manchester United-mål alt annet enn happy etter beskjed fra Ajax

-Forrige torsdag (forrige uke) hadde vi en muntlig avtale med Chelsea og Chelsea hadde en avtale med spilleren. Spilleren var solgt til Chelsea, alt var avtalt, forteller Monchi ifølge talkSport.

Så langt så bra, men hva skjedde?

-Men så dukket det opp tvil. Ikke om spillerens kvalitet, men om profilen hans, om de foretrakk en annen type spiller, fortsetter Sevilla-direktøren.

Som åpnet opp for Barcelona.

-Barcelona meldte seg for første gang i helgen, første gang jeg pratet med Mateu Alemany (Barcas sportsdirektør) var på mandag. Chelsea ønsket å komme tilbake, men Barcas tilbud var høyere og spilleren ville nå dit, forteller Monchi.

Dette er én versjon av historien, vi tipper Chelsea har en annen. Likevel, har det vært uttrykt tvil fra Chelseas side, da skjønner vi Koundés u-sving. Chelsea er ikke klubben du går til noen måneder før VM-sluttspillet hvis det er tvil om du passer inn i Tuchels plan.

LES: Real Madrid var visst ikke helt ferdige på overgangsmarkedet likevel

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments