torsdag, august 11, 2022
HjemNyheterManchester City og Liverpool åpner sesongen med et smell

Manchester City og Liverpool åpner sesongen med et smell

Manchester City og Liverpool åpner sesongen med et smell


Forrige sesong delte Manchester City og Liverpool på pokalene når Manchester City vant ligaen mens Liverpool vant FA-cupen og Ligacupen. Lørdag møtes de til kamp om enda et trofe. Det ender i målfest.

Manchester City – Liverpool
Over 3,5 mål @ 2.75
Spillestopp: Lørdag 30. juli kl. 17.59.

Trykk her for å følge dette spillet

Finale i Community Shield. Spilles på nøytral bane, King Power Stadium.

Kampen kan du se på Viasport 1 eller Viaplay

Liverpool var nære å ta alt i fjor
Endelig skal den engelske sesongen sparkes i gang, og vi får et storoppgjør allerede lørdag når fjorårets FA-cup og ligacup-vinner Liverpool møter Manchester City til dyst. Liverpool hadde en ganske så fin sesong i fjor, hvor de vant de to nevne trofeene men tapte på målstreken i både Premier League (ett poeng bak Manchester City) og Champions League (0-1 mot Real Madrid i finalen). Dermed endte det noe surt for Liverpool, men de kan få revansj mot Manchester City her i Community Shield. Noen forandringer har det blitt i Liverpool foran denne sesongen, hvor det viktigste er at de har hentet inn Nunez og Carvalho mens de har mistet Mane, Minamino og Origi. Men ellers er det ganske så likt som forrige sesong, og de blir en av de store favorittene også denne sesongen. De røk nylig 0-1 for Salzburg i en treningskamp, men da stilte de ikke toppet så man skal ikke legge for mye i akkurat det. Her må de klare seg uten Alisson, Kelleher, Oxlade-Chamberlain og Jota som er skadet.

Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Spill her!

Hva klarer Erling Braut Haaland i Manchester City?
For regjerende mester Manchester City er det så klart en ting som er nytt siden forrige sesong. Og det er en forskjell som betyr enormt mye for oss nordmenn som følger med Premier League. For det var Manchester City som fikk kloa i Erling Braut Haaland, og han vil ha et enormt fokus på seg når han entrer banen til kamp her. For Manchester City har kun spilt to treningskamper i sommer, og Haaland har kun fått spille 40 minutter i løpet av de to. Han rakk uansett å putte sin første scoring i 1-0 seieren over Bayern Munchen, og dermed er tonen allerede satt for forventningene som vil settes på Haaland denne sesongen. For Manchester City vant serien i fjor, hvor de også var det mestscorende laget med 99 mål på 38 kamper. De røk ut i semifinalen av Champions League mot Real Madrid, og når det var Liverpool som vant både FA-cup og Ligacup ble det ganske tynt med pokaler sånn totalt sett selv om de vant ligagullet. Nå har storscoreren kommet inn i troppen, og nå forventes det også flere sølvtøy inn dørene. Foruten Haaland har også blant annet Alvarez og Phillips kommet, mens Sterling, Gabriel Jesus, Fernandinho og Zinchenko er de viktigste på ut-lista. Laporte er ute med skade, mens Mendy fortsatt er suspendert for City.

Nå starter moroa, og her kommer det en godbit ingen av lagene vil tape. Kampen blir nok jevn, men begge lagene har enormt med fyrverkeri offensivt, og noe annet enn en målrik kamp er vanskelig å tro på. Ser man på innbyrdes oppgjør så ser man at de fire siste oppgjørene de to siste årene har endt:

3-2 Liverpool
2-2 Uavgjort
2-2 Uavgjort
4-1 Manchester City

Foran denne får vi servert flotte 2.75 i odds på over 3.5 mål, og det må bare prøves, særlig når man ser innbyrdes og vet hvor sterk offensiv begge lag har. At Liverpool må stille med tredjekeeperen her hjelper også på.

Manchester City – Liverpool
Over 3,5 mål @ 2.75
Spillestopp: Lørdag 30. juli kl. 17.59.

Trykk her for å følge dette spillet

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments