mandag, august 15, 2022
HjemNyheterSportHolse herjet i ny RBK-seier – snudde etter marerittstart

Holse herjet i ny RBK-seier – snudde etter marerittstart


Etter en fryktelig start borte mot Odd i Eliteserien i fotball lørdag, spilte Carlo Holse hovedrollen da Rosenborg snudde til 3-2 i en underholdende kamp.
Den danske kantspilleren utlignet først til 1-1 med en flott avslutning drøye ti minutter etter hvilen. Halvveis ut i 2. omgang serverte han Erlend Dahl Reitan, som enkelt kunne sette Rosenborgs andre mål. Trønderen scoret dermed i sin andre kamp på rad.
Da hjalp det lite at Odd kom best i gang hjemme i Skien. Allerede etter ti minutter rullet vertene opp et angrep til høyre i banen. Foran mål skled midtbanemann Filip Jørgensen inn 1-0 til hjemmelaget.
Et kvarter før slutt hamret Ole Sæter inn RBKs 3-1-ledelse med sitt sjuende mål for sesongen, og seieren så ut til å være sementert. Odds Abel Stensrud ville det imidlertid annerledes og hamret inn reduseringen med ti minutter igjen å spille.
Tross et intenst Odd-press de siste minuttene, der det likevel var Holse som var nærmest mål med et stolpetreff, klarte Rosenborg å holde unna og vinne 3-2 i Skien.
Seieren bringer trønderne opp på en foreløpig 4.-plass med 28 poeng. Opp til Molde på tabelltopp er avstanden åtte poeng.
Neste kamp for Odd er borte mot regjerende eliteseriemester Bodø/Glimt førstkommende lørdag. Rosenborg tar imot Kjetil Rekdals tidligere arbeidsgiver HamKam på Lerkendal samme dag. (NTB)

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments