onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterFrykter kaos i Manchester United like før seriestarten: – Helt uvirkelig å...

Frykter kaos i Manchester United like før seriestarten: – Helt uvirkelig å se på

Frykter kaos i Manchester United like før seriestarten: – Helt uvirkelig å se på


Hele sommeren har klubben jaktet Frenkie de Jong (25) fra Barcelona, men det rapporteres stadig om at nederlenderen ikke ønsker seg til United. Klubbene skal være enige, og ballen skal ligge hos spilleren selv.

Samtidig ønsker ikke lagets aller største stjerne, Cristiano Ronaldo (37), å spille for klubben neste sesong. Han meldte forfall til oppkjøringen grunnet «familiære årsaker» og dukket ikke opp før denne uken, angivelig med klar beskjed om at han vil bort.

Til tross for at Ronaldo har vært fraværende i treningskampene så langt i oppkjøringen, varslet han sitt «comeback» i en Instagram-kommentar før søndagens treningskamp mot Rayo Vallecano. Kampen er ment for reservene og de som ikke får mye spilletid under kampen i Oslo.

United.no-journalist Fredrik Filtvedt følger klubben svært tett. Han er oppgitt over situasjonen klubben befinner seg i så nære seriestart, til tross for at de fleste hadde spådd en annen skjebne i Erik ten Hags første overgangsvindu.

– Det er totalt uforståelig at en så stor klubb svikter år etter år. Jeg skjønner at avstanden til de beste lagene er som den er. Det er helt uvirkelig å se på. Det var veldig tydelig hvilke spillere ten Hag ville ha, men nå er de i gang med å plukke andre- og tredjevalg, forteller Filtvedt til Nettavisen.

Slik så det ut da United-spillerne ankom hotellet i Oslo fredag:

LES OGSÅ: Ryktene går om Martin Ødegaard: – Det ville vært en kolossal bragd

– Krevende

Filtvedt mener det virker åpenbart at Ronaldo ønsker seg bort fra Manchester United, og viser til at spillere som virkelig vil bort fra klubben, ofte får ønsket oppfylt. Han tror ikke det er noen god idé å ha superstjernen i klubben hvis han vil forlate United.

– Ronaldo er nok krevende i garderoben fra før. Det beste er nok å bli kvitt ham hvis han har et så sterkt ønske om å dra. Jeg tror ikke noen er tjent med å ha ham der, mener United.no-journalisten.

Han viser til historier under perioden da Ole Gunnar Solskjær var manager for klubben der det hevdes at Ronaldo til tider var veldig krevende å ha med å gjøre i garderoben.

– Alle har sett væremåten hans på banen, på godt og vondt. Han vil helst score målene selv og alltid vinne. Det var kaos under Ralf Rangnick. Han er krevende i medgang, så tenk deg han i motgang. De andre spillerne får høye skuldre av han.

KREVENDE: Ronaldo skal ha vært vanskelig å hanskes med under Solskjær.

KREVENDE: Ronaldo skal ha vært vanskelig å hanskes med under Solskjær. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Les også: Fikk sjokkspørsmål av United-stjernen: – Jeg var den første

– Stusser over timingen

Manchester United var 13 poeng bak fjerdeplassen Tottenham sist sesong, og dermed ble de ikke kvalifisert til Champions League. Flere uker senere ble det kjent at Ronaldo ønsker å forlate klubben.

– Jeg stusser over timingen. Man vet ikke om han ga klubben beskjed i mai og at det ikke kom ut før senere, men det skal visstnok ha kommet ganske overraskende på klubben. Han setter ten Hag i en veldig vanskelig situasjon, sier Filtvedt og påpeker at fotballfans tilgir fort dersom Ronaldo skulle bli værende og levere varene.

Med nederlenderen som ny manager var det knyttet enorme forventninger til nye spillerkjøp blant United-fansen. Fasit like før seriestart er Tyrell Malacia (22), Christian Eriksen (30) og Lisandro Martínez (24).

– Manchester City og Liverpool plukker fra øverste hylle, tilsynelatende uten problemer, men det klarer ikke United. Martínez dukket opp siden Jurriën Timber ville bli i Ajax. Nå venter man på de Jong og skal bygge et lag rundt ham. Det er uforståelig at det er mulig å svikte år etter år, avslutter United.no-journalisten.

Manchester United møter Atlético Madrid til dyst på Ullevaal Stadion lørdag klokken 13.45.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments