onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterWestholm bankerspilles i V65-lunsjen fra Eskilstuna

Westholm bankerspilles i V65-lunsjen fra Eskilstuna

Westholm bankerspilles i V65-lunsjen fra Eskilstuna


Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% – 9-valg) og Loaded Leila (1,2% – 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-. Gikk du glipp av følgende?:

V75-3 : 1 Honey Mearas – Er kapasitetsmessig i en egen klasse, men har ikke sett som best ut i årets to løp, og selv om den har vunnet så har det gjort oss usikre. Nå varsler Reden om at den fungerer bedre i jobbene, og det kunne ha dreid seg om en banker fra en annen utgangsposisjon. Blir normalt overflydd, og da kan Kihlström finne på å gi den et passivt løp. Som han for eksempel gjorde med Hail Mary tidligere i uken. Honey Mearas plasseres først, men den må garderes fra innersporet. 2 Barbro Kronos – Var kun helt OK i debuten for Markus Svedberg. Kan MYE bedre enn som så, nå blir det skorykk på alle fire, og vi plukker den med som en tenkbar storskrell.

V75-6 : 6 Global Confession – Ble spurtet ned oppunder mål sist, men gjorde uansett et sterkt løp. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og det finnes ingen Chebba Mil eller Imhatra AM med i dette feltet. Kusken er dessuten knallgod, og fra eventuelt tidlig tet tror vi på en stor sjanse. SPILLES! 1 Loaded Leila – Har vært matchet mot bedre hester enn dette, og gikk helt greit i et forsøk til StoChampionatet sist. Var noe tung, og trengte nok det løpet. Er en tenkbar skrell med klaff på veien i et løp som dette.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai – 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april – over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Eskilstuna byr på en spennende V65-omgang fredag, og dette er en omgang som fort kan gi meget bra betalt. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V65-2, og henger bare 4 Haxo D’avignere i sammen i aksjonen sin, ja, da tror vi ikke den taper. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Gabi Goes To Paris – Innledningsløpet er interessant, og vi er litt inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt for vår ide. Dukket opp etter pause sist, løste veldig bra ut fra et tilsvarende spor, ble passivt kjørt, og var ikke helt bunnskrapt i målgangen. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, distansen er kun et pluss, og her skal man være på vakt.

V65-2 : 4 Haxo D’avignere – Er ikke helt flekkfri i aksjonen sin, men den blir stadig bedre, og var god til seier på en bra tid sist. Distansen nå er kun et pluss, og skulle Westholm greie å ta seg til tet som sist, ja, da er nok dette over. Er meldt med BIKE, og selv om den feilet med en slik vogn nest sist så skal det være et pluss. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 13 Dior Lilly – Var ute i et forsøk til StoChampionatet sist, og fullførte helt greit. Nå har den fått det løpet i kroppen, den går ned mange klasser når det gjelder motstand, og den må være veldig aktuell i et løp som dette. Burde dessuten få en fin start fra springsporet. SPILLES! 4 Welcometotheshow – Er ikke så verst på sitt beste, og den spurtet voldsomt sist. Varslet vinnerform da, og må med på en tidlig gardering.

V65-4 : 6 Extremely Sweet – Var OK i nederlaget sist, og tapte da kun for to bra. Her er den billig ute, og taper neppe dette om den kommer seg til tet fra springsporet. Skal stå klart først på ranken mot helt riktig motstand.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 13 John King Boko – Var ikke helt 100% på svingene i debuten for Nurmos sist, men gjorde ikke noe dårlig løp, og på klokken stod det 10,2 s 800m. Har normalt gått MYE frem med det løpet i kroppen, og vi liker at man denne gangen kjører den i en vanlig vogn. Da får den litt mer hjelp på svingene, og en slik vogn vil være bra for en slik hest. Magnus Djuse opp er dessuten aldri feil, og vi har stor tro på at denne kan jogge rundt en ganske overkommelig gjeng. SPILLES!

V65-6 : 9 Ready Doc – Er egentlig en veldig bra hest i dette grunnlaget, men den har hatt sine problemer, og ikke startet veldig mye i år. Nå har den fått tre løp i kroppen etter pause, og den fullførte klart godkjent sist. Til denne starten fester man på en BIKE, og blir det bare litt kjøring så kan denne komme på lette bein til slutt. Prøves som en frekkis i et ellers veldig jevnt løp.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments