torsdag, august 11, 2022
HjemLokale nyheterRogalandUsikre på om drapssiktet er tilregnelig

Usikre på om drapssiktet er tilregnelig


Sakkyndigrapporten mot den 21 år gamle britiske mannen som er siktet for drapet på Kjetil André Østhus i Haugesund natt til 1. januar i år, er klar. Ifølge en fengslingskjennelse fra Sør-Rogaland tingrett, sier rapporten at de sakkyndige er usikre på om briten var tilregnelig i gjerningsøyeblikket.
De mener imidlertid at mannen har hatt en betydelig svikt i virkelighetsforståelsen i tiden etter og på undersøkelsestiden.
Tingretten har varetektsfengslet briten i åtte nye uker, og det forventes at påtalemyndigheten vil forhåndsberamme saken i inneværende fengslingsperiode. Det er foreløpig uklart om siktede vil anke fengslingskjennelsen.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments