onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterHevder tidligere Rosenborg-kandidat får sparken

Hevder tidligere Rosenborg-kandidat får sparken

Hevder tidligere Rosenborg-kandidat får sparken


Trener Milojevic i Jo Inge Bergets klubb Malmö FF blir sparket fra jobben innen kort tid, rapporterer Aftonbladet.

Beslutningen skal ifølge den svenske avisa være tatt av MFFs klubbledelse etter fiaskoen mot Zalgiris fra Litauen i Champions League-kvalifiseringen.

I vinter var den 39 år gamle serberen høyaktuell som ny Rosenborg-trener, før trønderne brått snudde og Milojevic måtte tilbake til Sverige uten en avtale. Få dager seinere måtte han dessuten tåle å miste jobben i Hammarby som følge av RBK-flørten.

Les også: Oppgitte svensker slår de knallhardt tilbake mot norsk påstand: – Bullshit

Fullstendig mislykket

Malmö så ut til å være på kollisjonskurs med Bodø/Glimt, den norske representanten i CL-kvalifiseringen. Men så langt som til den tredje runden kom aldri fjorårets svenske seriemester.

Isteden blir det Zalgiris som skal spille mot Glimt, for tredje sesong på rad, i europacupspill.

Les også: Fredagens Premier League-rykter

Et 0-1-tap for Zalgiris i Vilnius for ti dager siden ble denne uka fulgt opp med 0-2 hjemme i Malmö. På Eleda Stadion skal deler av publikum ha ropt oppfordringer om at Milojevic måtte gå av.

– Akkurat nå er jeg Malmös trener og jobber 24 timer i døgnet til de sier noe annet, uttalte serberen i etterkant av CL-fadesen.

For storklubben fra Skåne venter isteden tredje runde i Europa League-kvalifiseringen, der Dudelange fra Luxembourg blir motstander.

Var Rosenborg-aktuell

Før jul var Milojevic bortimot klar for å ta over som Rosenborg-trener etter Åge Hareides avgang.

Nettavisen var blant mediene som omtalte den daværende Hammarby-trenerens reise til Trondheim i desember, der de siste detaljene i en avtale etter planen skulle spikres. Men trønderklubben snudde i døra.

Les også: Viking videre etter gigantisk tabbe: – Hvordan er det mulig?

Serberen reiste i retur til Stockholm, og fikk sparken av Hammarby som følge av RBK-flørten. Han ble erstattet av tidligere Sandefjord-trener Martí Cifuentes

7. januar ble Milojevic isteden presentert som ny trener for de svenske seriemesterne Malmö, som hadde mistet den danske suksesstreneren Jon Dahl Tomasson.

PS: I Allsvenskan ligger Malmö FF på en foreløpig femteplass, men har bare tre poeng opp til Djurgården på tabelltoppen. Per-Mathias Högmo og hans Häcken-mannskap ligger som nummer to, med en kamp mindre spilt enn topplaget.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments