mandag, august 15, 2022
HjemNyheterDen tidligere Manchester City-helten jakter revansj med Burnley

Den tidligere Manchester City-helten jakter revansj med Burnley

Den tidligere Manchester City-helten jakter revansj med Burnley


Huddersfield røk opprykket i den aller siste playoffkampen på Wembley mot Nottingham Forest, mens Burnley ble taperen av den utrolig nervepirrende nedrykkskampen i Premier League. Nå møtes lagene i den første kampen av årets Championship-sesong i jakten på revansj.

Huddersfield – Burnley
Uavgjort @ 3.10
Spillestopp: Fredag 29. juli kl. 20.59.

Trykk her for å levere dette tipset

Huddersfield røk opprykket på målstreken forrige sesong..
Huddersfield holdt på å gjøre det helt store forrige sesong etter at de avsluttet sesongen i Championship fenomenalt med 6-1-0 på de sju siste. Det holdt til en 3.plass seks poeng unna Bournemouth på andreplass, men det ga en noe lettere vei i playoff. Og den tok de vare på, hvor de slo ut Luton med 2-1 sammenlagt over to kamper. Dermed ventet finale på Wembley, hvor enten Huddersfield eller Nottingham Forest skulle rykke opp. Dessverre for Huddesfield sin del trakk de det korteste strået der etter at de tapte 0-1 ved et ulykksalig baklengsmål av unge Levi Colwill. Denne sesongen er Colwill tilbake i Chelsea, og resten av Huddersfield må starte opp med blanke ark.

Fredag kan DU vinne 150 millioner i Eurojackpot. Legg din kupong her!

Noe skeptisk blir man når man ser at trener Carlos Corberan trakk seg kun for noen uker siden, etter at han mente han ikke lenger var rett mann for å «ta klubben videre». Han tok også med seg assistenttrener Jorge Alarcon, og dermed er det nå Danny Schofield som plutselig må steppe inn å erstatte Corberan i starten på den nye sesongen. Huddersfield har også mistet Lewis O¨Brien og Harry Toffolo til Nottingham Forest, to spillere som begge var viktige for Huddersfield forrige sesong. Treningskampene i sommer har vært så som så, og med tap for feks Harrogate og Doncaster virker det ikke som Huddersfield er helt der de bør være her like før seriestart.

Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Spill her!

..mens Burnley fikk nedrykket på den samme streken
Burnley har også gjort noen endringer siden de rykket ned fra Premier League med knappest mulig margin forrige sesong. For etter kun ett poeng på de fire siste kampene i Premier League var det Burnley som måtte følge Watford og Norwich ned etter at de misbrukte muligheten til å berge plassen i siste runde når de tapte 1-2 hjemme for Newcastle. Dermed endte de tre poeng bak Leeds, og nå handler alt om å komme kjappest mulig opp igjen. Den største nyheten i så måte er at de har hentet tilbake igjen Vincent Kompany til engelsk fotball. For etter å ha trent Anderlecht siden 2019 ble han i sommer hentet til å erstatte Mike Jackson som tok over etter Sean Dyche på midlertidig basis etter at han ble sparket på slutten av forrige sesong. Nå skal Kompany prøve å klare det verken Dyche eller Jacksom klarte i fjor, nemlig å gjøre Burnley til et vinnerlag. Burnley har kun spilt to treningskamper i sommer, men de har riktignok vunnet begge over Rochdale og Shrewsbury, så man kan ikke klage på noe så langt.

Både Huddersfield og Burnley har skiftet ut mye av stallen, og i tillegg er det kommet inn nye trenere i begge lag. Mye er usikkert, og i en klassisk åpningskamp vil det absolutt ikke overraske om vi får se en meget jevnspilt, knalltøff og målfattig affære mellom to lag som begge har som mål å klare opprykk til Premier League når man kommer til mai neste år. Det lukter veldig et underspill her, men der får man kun 1.65 i odds, og da prøver vi heller uavgjort til 3.10.

Huddersfield – Burnley
Uavgjort @ 3.10
Spillestopp: Fredag 29. juli kl. 20.59.

Trykk her for å levere dette tipset

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments