onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterSportManchester United tilbyr en halv million mer i uka enn Tottenham

Manchester United tilbyr en halv million mer i uka enn Tottenham

Den danske midtbanespilleren Christian Eriksen er pr definisjon klubbløs etter et halvt år for den ferske Premier League klubben Brentford. – Eriksen viste alle han ikke var hemmet av hjertestarteren og at han var i sitt livs form.

Brentford manager Thomas Frank har ikke gitt opp og har tatt kontakt med den meget kalkulatordyktige eieren Matthew Benham til å komme opp med et fristende nytt tilbud til Eriksen. Manchester United var frempå med et bud, men fikk det avslått. – Begrunnelse Christian Eriksen ønsker å bo i London!.

Tottenham som er Christian Eriksen sin gamleklubb har kommet opp med et lønnstilbud på 110 000 pund pr uke, de håper nostalgi både fra at det var klubben 30 åringen fikk sitt gjennombrudd og det faktum at Tottenham manager Antonio Conte som etter hvert godtok Eriksen i Inter Milan skal gjøre utslaget.

Les: Topp 10: Sommerens hittil dyreste Premier League signeringer

Dansken står fritt til å velge klubb i sommer ettersom han avtale med Brentford gikk ut etter sesongen. Flere medier har den siste tiden hevdet at det står mellom London-klubben og Manchester United.

Daily Mirror melder i dag at Manchester United kliner til og er villig til å gi Eriksen en toårskontrakt med en ukelønn på 150.000 pund, noe som tilsvarer 1,8 millioner kroner, en halv million mer i uka enn det Tottenham kommer med.

«De røde djevlene» har planlagt en rekke utskiftninger og forsterkninger, nå langt har det bare vært en serie med dårlige nyheter som toppet seg med at Cristiano Ronaldo ønsker seg bort. Desperasjonen på Old Trafford er tydelig og som vanlig når ting ser dårlig ut tas det store sjekkheftet frem.

Les: Erik ten Hag presser hardt! Vil sikre en 850 millioner kroners erstatter for Cristiano Ronaldo

Christian Eriksen må nå velge mellom klubben som tok sjansen på han i Premier League og som tilbyr han en lengre kontrakt enn noen andre, Brentford. Klubben han fikk sitt internasjonale gjennombrudd, Tottenham og spilte for å mange år(2013 til 2020) eller klubben han ikke har lyst til å spille for, men som betaler bedre enn alle andre, Manchester United.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments