onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterBiri byr på en flott V65-omgang i kveld

Biri byr på en flott V65-omgang i kveld

Biri byr på en flott V65-omgang i kveld


En ny herlig trav- og galoppuke står foran oss og det er det tradisjonsrike sommertravet på Jarlsberg som er det store høydepunktet denne uken. Både fredag, lørdag og søndag er det trav på Jarlsberg, lørdag og søndag er det V75. Det er jackpot i lørdagens V75 med 1 895 160 kr ekstra i sjuerpotten, mens søndagen byr på Ulf Thoresen Grand International og internasjonal V75. Søndagen byr også på dobbel jackpot i V64 fra Gøteborg galopp med hele 919 099 SEK ekstra i sekserpotten. Men allerede i morgen er det Supertirsdag på Bjerke med jackpot i V75 og en million ekstra i sjuerpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, skal vi gjennom en innholdsrik mandag som innledes med V4-lunsj på sommerbanen Lycksele i Sverige. Mandag kveld er det V65 på Biri og en flott V64-omgang fra Mantorp. I denne artikkelen skal det heretter handle om Biri travbane og kveldens V65-omgang. Her er det som vanlig spillestopp kl 18.55. Det er også V5-spill, denne innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Jeg finner min V65-banker i V65-finalen.

Leder hele veien og tar årets første seier?
Det handler om 1 Ribot med Magnus Teien Gundersen som kusk. Den seks år gamle vallaken som trenes av Sigbjørn Kolnes hang svært godt med gode Gentletron og Robertson i et V75-løp på Bjerke sist og holdt unna for både Mr Chocolate og S.J’s Tribute i kampen om tredjeplassen. I det løpet var distansen 2100 meter. I kveld er det sprint og jeg tror det er svært gode muligheter for at 1 Ribot leder løpet rundt om. I en bankerfattig V65-omgang, blir 1 Ribot min V65-banker og hesten blir også min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig monteløp innleder
Det er bra klasse på monteløpet som innledes kveldens V65-omgang og jeg spiller fem hester på samtlige V65-forslag. Formsterke 6 Sweet Caroline E.P. blir spillefavoritt, en motivert sådan. Men hun rader ikke opp med seire og har kun vunnet ett løp på 15 starter i år. Både 2 Hardy B.R. og 8 I.D. Duke Of Lords er spennende montedebutanter som har vinnersjanse på direkten.

Lavgrunnlagsløp uten de store profilene
Det er ikke veldig høy klasse på V65-2 som er et varmblodsløp for hester med grunnlag under 28 000. Jeg tar sjansen på fire hester i dette løpet og innbiller meg at 9 Beak’s Readytorumble skal duge godt i slike omgivelser. Fireårshoppa som trenes av Kristian Malmin møter enklere motstand enn hun er vant til i kveld og karrierens første seier er inne rekkevidde i V65-2.

Bra sjanse i feilfri utgave
4 K.L.M. L’American holdt seg på beina i V65-1 på Kongsvinger i sitt siste løp og da ble det også seier. Hadde dog svært gode forutsetninger i det løpet og var kun en av to strekhester. I kveld er det fjerdespor bak bilen og galopprisikoen er økende. Men traver hoppa feilfritt, skal det være gode vinnersjanser i V65-3.

Kapasitetstraverne gjør opp?
I V65-4/V5-1 skal kapasitetstraverne 10 Heimly Best og 9 Åsvinn S.K. møtes til duell. Heimy Best med fem seire på tolv starter i karrieren, mens Åsvinn S.K. har vunnet fire av sine ti løp. Jeg innbiller at en feilfri 10 Heimly Best er strået hvassere enn en feilfri Åsvinn S.K., men er ikke overbevist om at jeg har rett. De to skiller seg uansett klart u i V65-4/V5-1, selv om 2 Torden Stjerna har vist kanonform og står 20 meter foran.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fem milliontravere på 20 meter tillegg
V65-5/V5-2/DD-1 er stengt på maks 700 startpoeng og det er sprint og voltestart. Fem hester starter fra 20 meter tillegg, de fem har alle over en million i grunnlag. Det er ikke lett å skille dem, men jeg tror vinneren finnes blant disse fem. Under tvil setter jeg 7 Stensvik Martin først på min rangering. Toppnivået er kanskje aller høyest på den svært så variable vallaken.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments