onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterVarig Orkla byr på stor jackpot i kveldens internasjonale V65-omgang

Varig Orkla byr på stor jackpot i kveldens internasjonale V65-omgang

Varig Orkla byr på stor jackpot i kveldens internasjonale V65-omgang


En herlig trav- og galoppsøndag står foran oss. Det er storløp på Århus galoppbane med blant annet Jydsk Derby på menyen. Omgangen krydres ytterligere av at det er jackpot i V64 332 430 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag kveld er det internasjonal V65-omgang på Varig Orkla Arena med jackpot og 462 345 SEK ekstra i sekserpotten. I tillegg til dette venter det også en meget fin V75-omgang på Hagmyren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Varig Orkla Arena og kveldens internasjonale V65-omgang. Det er altså jackpot og flotte 462 345 SEK ekstra i sekserpotten. Det er første travkjøring på Varig Orkla siden den svært vellykkede dobbeltkjøringen forrige helg og selv om det er forholdsvis tynne felter er det slett ikke lettløst. Totalt er det ti løp som skal avvikles i kveld. V65 har spillestopp kl 18.15, i tillegg er det både V5 og V4 på menyen. Jeg lanserer en frekk V65-banker i kveld og det er slett ikke sikkert hesten blir favoritt i sitt løp.

Formen er helt på topp – skal ha en flott vinnersjanse i kveld
Det handler om 9 Z.M.’s Jerven med Veronika Bugge i V65-5//V5-2/DD-1. Den ni år gamle vallaken avsluttet storveis i V75-3 på Varig Orkla forrige lørdag. Hentet lengder på storfavoritten Bjørnemye Tore nedover oppløpet og tok en knallsterk tredjeplass. Vant en lokalkjøring hjemme på Bjugn nest sist. Står fint til i kveldens løp, og slo blant annet 4 Bleke Silver lett sist. Det vrimler ikke med bankerkandidater i kveld. Jeg lanserer 9 Z.M.’s Jerven som min V65-banker og bruker også hesten banker både i V5-spillet og DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Overlegen feilfritt
Skulle 8 Alltid Ø.K. nesten mot formidning trave feilfritt i V65-1, er det neppe snakk om saken. Blekkans kapasitetstraver var tøft meldt i V75 forrige lørdag og galopperte fra seg en fjerde/femtepremie midt på oppløpet da. Klart enklere imot i kveld, men galopprisikoen blir uansett ikke veldig mye mindre av det. Motivert favoritt i V65-1, men jeg dekker opp med fem hester totalt på de fleste V65-forslagene.

En vinner direkte i regi Brækken?
Det er meget svak klasse på V65-2 og jeg ser maks fire vinnerkandidater. 5 Fast Shadow kommer til å bli stor favoritt, men jeg velger meg 8 Mia Mountain som mitt førstevalg. Denne hoppa er slett ikke verst og dukker i kveld opp i regi Noralf P. Brækken. Har fungert fint i noen hurtigarbeider for Brækken og kan være en vinner på direkten.

Klart forbedret sist – kan ta karrierens første i kveld
Kun seks hester til start i V65-3 ettersom forhåndsfavoritten 6 Stensvik Emil er strøket. 5 Pave Faksa T.M. er kanskje best på kapasitet, men jeg prøver meg med 2 Hafell Mari og Robert Larsen som mitt førstevalg. Har gått mest på det jevne denne dama, men var klart forbedret til tredje sist og kan ta karrierens første seier i kveld.

Bra vinnersjanse feilfritt
V65-4 er også innledningen på V5-spillet og ingen tvil om at treårige 2 B.B. Pave Faks er en motivert favoritt. Har vunnet tre av seks starter i sin korte karriere, men galopperte seg bort sist. Feilfritt må det være snakk om en solid vinnersjanse i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dalen sitter på vinneren i V65-6?
Fint spilleløp venter i V65-6/V5-2, der Vegard Lundstrøm Wolden-trente 7 Dyess blir spillefavoritt. Den kan selvsagt vinne, men jeg setter en annen Wolden-hest først på min rangering. 6 Market Sund var meget solid toer bak storfavoritten Pagadis Pride i et NM-løp på Varig Orkla Arena forrige fredag og slo bra hester i det løpet. Får opp Dag-Sveinung Dalen som kusk i kveld og blir mitt førstevalg.

Hysterisk form – holdepunkt i V4-spillet
V4-spillet innledes først i det sjuende løpet og det er løpet etter V65-6. I V4-3 har formbomben 4 Looking Sharp en veldig fin oppgave foran seg og skal normalt ha en meget solid vinnersjanse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments