onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterMann død etter voldshendelse i Tromsø – etterforskes som drap

Mann død etter voldshendelse i Tromsø – etterforskes som drap

Mann død etter voldshendelse i Tromsø – etterforskes som drap


Politiet rykket ut etter en melding om en voldsom krangel på en privatadresse litt etter klokken 21 fredag kveld. På stedet oppdaget de det som først ble beskrevet som en alvorlig voldshendelse, men som altså etterforskes som drap.

En mann ble pågrepet på stedet uten dramatikk.

– Vi har satt store ressurser på saken. Vi driver tekniske undersøkelser og annen etterforskning og er kommet godt i gang med den tidlige fasen av saken, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer i Troms politidistrikt til NTB litt før klokken 1 natt til lørdag.

Tidligere på kvelden sa operasjonsleder Eirik Kileng til VG at det var en familiær relasjon mellom de to mennene, men ønsket ikke å utdype dette. Meyer sier til NTB at det er for tidlig å si noe om forholdet mellom de involverte.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments