onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterSportEuropatouren avviser krav fra LIV-utbrytere

Europatouren avviser krav fra LIV-utbrytere


16 spillere som er tilknyttet europatouren på LIV-touren, sendte fredag et åpent brev til europatouren der de ba om at sanksjonene og bøtene måtte trekkes tilbake. Deretter satte de en frist før de skulle ta saken videre.
Europatour-toppen Keith Pelley vil imidlertid ikke gi opp kampen mot LIV-touren.
– Spillerne visste at når de sluttet seg til LIV Golf så ville det få konsekvenser. På et tidspunkt forsto og aksepterte mange det, så det er ikke troverdig at noen nå skal være overrasket over tiltakene vi har tatt, sier han, ifølge NTB.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments