mandag, august 15, 2022
HjemNyheterSportESPN: Chelsea klar med Granovskaia-erstatter

ESPN: Chelsea klar med Granovskaia-erstatter

Forrige uke kom meldingen fra Chelsea at en av klubbens største administrative suksessfaktorer er historie på Stamford Bridge. Da Abramovich tok over Chelsea i 2003 hentet han inn Marina Granovskaia. I 2013 var det Granovskaia som hadde ansvaret for overganger og kontrakter. Hvis hun lurte på om hun var ekstremt dyktig i jobben, var det bare å ta en tur til trofé-skapene. I 2021 fikk hun en offisiell anerkjennelse på at hun var den beste.

Best Club director in Europan Football-prisen gikk til Granovskaia på Golden Boy awards i 2021. I februar/mars 2022 ble alt snudd på hodet.

LES: Blir tidenes best betalte NBA-spiller

Putin-kompis Abramovich ble utestengt, Chelsea ble senere tvangssolgt og Abramovich sin mest betrodde måtte selvfølgelig gå. Granovskaia er ferdig, Todd Boehly tar selv over jobben som vikar-sportsdirektør og har hentet frem noen milliarder til sommershipping. Ifølge ESPNs klide henter Chelsea nå inn en tidligere City Football Group-direktør til å lede driften av klubben.

Tom Glick har tidligere jobbet for eiergruppen til Manchester City og som president for NFL-klubben Carolina Panthers. Glick vil ansettes som klubbdirektør, mens det jobbes med hva tittelen ender opp som. Ifølge ESPNs kilde er det forventet at han tar over oppgavene til Granovskaia.

Glick har i tillegg ledet Derby County mellom 2008 og 2012, siste gang klubben var i Premier League, var president for New York City FC da de fikk sin første MLS-sesong, og var med på å lede Charlotte FCs vei til MLS, en jobb han var ferdig med i februar i år.

SE MASON MOUNTs BESTE PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

LES: Ti måneder etter at Tottenham sendte Serge Aurier ut porten er det igjen tid for klubbytte

Vi ønsker Glick lykke til i jobben. Det skal godt gjøres å overgå jobben Granovskaia la ned på Stamford Bridge.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments