tirsdag, august 16, 2022
HjemNyheterSportAndreas Pereira returnerer til Manchester United

Andreas Pereira returnerer til Manchester United

Både Flamengo og Andreas Pereira ønsket at utlånet fra Manchester United skulle forlenges, men det har ikke så langt vist seg mulig på grunn av svært vanskelig økonomi. – Det er ikke bare klubben, men også landet som sliter, Brasil har nemlig en av verdens største idioter som president i Jair Bolsonaro.

Flamengo jobber med å skrape sammen penger til en permanent opphold, men det går trått og Andreas Pereira sin tid i klubben er nå bekreftet over og flybillett «hjem» til England er bestilt.

Pereira avsluttet sterkt med å score eneste mål i Copa Libertadores 8.delsfinalen mot Deportes Tolima og ble kåret til banens beste.

Les: Tidenes best betalte Liverpool-spiller har endelig signert

Flamengo har gitt opp en permanent overgang i denne omgangen selv om Manchester United reduserte sitt prisforlangende til omtrent 120 millioner kroner.

Andreas Pereira har ett år igjen av kontrakten med Manchester United. – Det er likevel lite trolig han går inn i troppen til Erik ten Hag. Fulham har allerede kommet med et bud på 95 millioner kroner. Ballen ser ut til å rulle, flere klubber lurer i sivet og så snart prisforlangende blir møtt blir det salg.

LES: Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments