torsdag, august 11, 2022
HjemNyheterSportTelegraph: Tottenham har funnet ut de trenger Jesse Lingard

Telegraph: Tottenham har funnet ut de trenger Jesse Lingard

West Ham har ikke overraskende sendt over et tilbud til free agent Lingard, mer overraskende er det at Tottenham vurderer å gjøre det samme.

På fredag kom bekreftelsen på at Richarlison har signert for Spurs, denne toppsigneringen kommer i tillegg til Ivan Perisic, Fraser Forster og Yves Bissouma. Ifølge The Telepgraph ønsker Conte og direktør Fabio Paratici mer kreativitet på midtbanen. For Brexit-landet teller et britisk pass i tillegg mye.

LES: Kaos: Raphinha ber agenten stanse Chelsea-overgangen!

Jesse Lingard har vist han både har kreativitet og riktig pass, The Telegraph hevder Spurs seriøst vurderer å hente inn Lingard.

Det begynner å bli noen sesonger siden 29-åringen fikk vise frem potensialet sitt i United-drakta, men Tottenham fikk oppleve det i februar 2021 da Lingard scoret i West Ham-drakt (2-1 seier til David Moyes og gjengen). I løpet av 16 kamper løftet Lingard West Ham-angrepet og bidro selv med 9 scoringer og 5 assists.

SE SONs BESTE PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

LES: Barcelona har syv midtstoppere, minst en må dra

For Tottenham er det likevel et stort usikkerhetsmoment. 548 minutter på kamparenaen forrige sesong skaper ikke akkurat mye selvtillit hos Lingard.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments