torsdag, august 11, 2022
HjemNyheterSportHar Gerard Pique, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel...

Har Gerard Pique, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Andreas Christensen. – En av den er nær Tottenham

Barcelona har for tiden syv midtstoppere: Gerard Pique, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Andreas Christensen. – samtidig som laget er vesentlig tynnere i de fleste andre posisjonene på banen.

Den franske 26 åringen Clement Lenglet skal i følge Marca være svært nær en overgang til Tottenham, det dreier seg ikke om et salg, men om et sesonglangt lån. Samtalene har kommet og for øyeblikket er den engelske klubben spillerens førstevalg.

Forsvarsspilleren har allerede fortalt den katalanske klubben at hans avgjørelse er å dra til London etter at alternativet til Roma ikke en gang ble tatt i betraktning siden Jose Mourinho ikke så at han hadde en plass i førsteelleveren der.

SISTE: West Ham i samtaler med Champions League-komet

Lenglet har gjort Tottenham til sitt førstevalg etter å ha vurdert andre muligheter. Tottenham manager Antonio Conte har vært direkte involvert for å overbevise Lenglet.

Nå gjenstår spørsmålet om spillerens kontrakt å løses. Barcelona ønsket å selge spilleren, men det ønsker ikke Tottenham. – Det diskuteres lønn og lånebeløp akkurat nå.

Barcelona vil gjerne avslutte avtalen før neste mandag.

SISTE: Gerrard vil bruke 360 millioner på Liverpool-spiller

Barcelona har for tiden syv midtstoppere: Gerard Pique, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Andreas Christensen.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments