onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterSportMauricio Pochettino presset igjennom en gigantisk sluttpakke

Mauricio Pochettino presset igjennom en gigantisk sluttpakke

Den argentinske manageren var fullstendig uenig i betraktningene til den nyansatte sportsdirektøren i Paris Saint-Germain Luis Campos at den franske klubben trenger en ny manager for å vinne Champions League. – Når han i tillegg peker på kompis og tidligere kollega i Lille Christophe Galtier og ikke Zinedine Zidane blir det fullstendig uforståelig.

Det er et år igjen av Mauricio Pochettino sin avtale med Paris Saint-Germain. – Den argentinske manageren ble tilbudt 60 millioner kroner for 14 dager i det som av de fleste må sies å være en fet sluttpakke. Rapporter kom at det gikk tid fordi Pochettino hadde fortalt sine advokater å ikke gi verd dørene og kreve 80 millioner kroner. Vel de tok feil.

SISTE: West Ham i samtaler med Champions League-komet

I følge L’Equipe Mauricio Pochettino enda tøffere enn noen hadde forutsett, enigheten dro ut på tid og Paris Saint-Germain hadde allerede lovet bort jobben til en annen uten å være «helt enig» med han som faktisk har jobben. – Nå er partene enige om at Pochettino forlater Parc des Princes, for 10 millioner euro, omtrent 100 millioner som kompensasjon for det gjenværende året som var igjen på PSG-avtalen hans. .

Den argentinske treneren har tilbrakt halvannen sesong i PSG etter at han ankom Paris i januar 2021.

SISTE: Gerrard vil bruke 360 millioner på Liverpool-spiller

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments