mandag, juli 4, 2022
HjemNyheterSportRonaldo drar fra Manchester United med mindre..

Ronaldo drar fra Manchester United med mindre..

Man skulle tro spillere som Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes og Paul Pogba skulle være en slags garantist for suksess på banen, men slik har det ikke vært for Manchester United. Sjetteplass og hele 35 poeng bak seriemestre Manchester City er alt for dårlig for et lag med slike resurser.

Tidenes dyreste da han kom til Old Trafford for seks år siden Paul Pogba forsvinner om noen dager tilbake til Juventus (også denne gangen gratis) uten at det svekker laget nevneverdig. Cristiano Ronaldo derimot, leverer mål og er viktig for Manchester United til tross for at hans inntreden pasifiserte Bruno Fernandes.

Les: Premier League-klubb interessert i verdens dyreste spiller!

Det viktigste er ikke å delta! Den fem ganger Ballon d’Or vinneren drømmer ikke om en hederlig topp 10 plassering.

Den portugisiske avisen Record som har god kontroll på landets største fotballstjerne skriver at Cristiano Ronaldo har snakket med sine nærmeste at hvis ikke de får sving på sommerens overgangsmarked kan han ta sin designer lue og gå.

Han skal også ha sagt han tror på angrepsfotballen som Manchester United sin nye manager Erik ten Hag i et par sesonger har vist for Ajax vil passe bra også hos dem, men og det er et stort men!. Manchester United er ikke like sexy som før og spiller etter spiller velger andre klubber. Cristiano Ronaldo har sagt han er nær et «nervesammenbrudd» hvis ikke noe skjer snart. – Bayern München er mer enn klare til å ta imot hvis Ronaldo bestemmer seg for å løpe fra det synkende skipet.

Les: Keeper Nick Pope blir ikke med Burnley ned, fortsetter i Premier League

Cristiano Ronaldo har en kontrakt med Manchester United som strekker seg til slutten av juni neste år.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments