torsdag, juli 7, 2022
HjemNyheterKarl-Petter Løken blir ny generalsekretær i Norges Fotballforbund

Karl-Petter Løken blir ny generalsekretær i Norges Fotballforbund

Karl-Petter Løken blir ny generalsekretær i Norges Fotballforbund


Den tidligere fotballspilleren tar over jobben fra Kai-Erik Arstad som har vært konstituert i stillingen de siste månedene.

Fotballpresident Lise Klaveness gleder seg over å få Løken inn som ny generalsekretær.

– Med Karl-Petter Løken får vi en generalsekretær med særdeles solid erfaring som både fotballmann og leder. I næringslivet har han vært leder på alle nivåer, herunder vært konsernsjef i Kværner ASA. Han har spilt på alle nivåer i norsk fotball og har et godt rykte blant de han har møtt i sin lange spillerkarriere.

– Gjennom sitt over 20 år lange engasjement som ekspertkommentator for både kvinne- og herrefotball i NRK har han fulgt toppfotballen tett også etter endt spillerkarriere. Vi er meget glade for at Karl-Petter blir vår neste generalsekretær og at han ved dette tar steget tilbake i fotballmanesjen for fullt. Vi har hatt en bred og grundig rekrutteringsprosess og er helt trygge på at vi har gjort et godt valg her, sier Klaveness i en pressemelding.

Løken har selv en fotballkarriere å se tilbake på. Han spilte 36 landskamper for Norge og spilte for klubbene Askim, Sarpsborg, Rosenborg og Stabæk.

Etter fotballkarrieren har han vært konsernsjef i Kværner, og hatt sentrale stillinger i blant andre Statoil, Norsk Hydro, Lundin og Aker Solutions. Han har også vært fotballekspert for NRK.

– Jeg håper å kunne bruke min ledererfaring til å bygge en enda sterkere organisasjon. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Karl-Petter Løken.

Det er ikke klart når Løken begynner i stillingen som generalsekretær i NFF.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments