mandag, juli 4, 2022
HjemNyheterSportZidane ønsker å ta over Frankrike

Zidane ønsker å ta over Frankrike


Fotballegenden Zinédine Zidane har uttalt at han drømmer om å ta over rollen som Frankrikes landslagstrener etter Didier Deschamps.
– Jeg er ikke ferdig med «Les Bleus». Jeg vil gjør det, selvfølgelig. Jeg håper jeg kan bli trener for Frankrike en dag. Når? Det er ikke opp til meg å bestemme, sa Zidane til den franske storavisen L’Equipe.
Franskmannen hadde en enorm spillerkarriere i klubber som Cannes, Bordeaux, Juventus og Real Madrid. Han vant også VM (1998) og EM (2000) med det franske landslaget. Men karrieren er nesten enda mer imponerende som trener.
50-åringen har vunnet Champions League tre ganger, den spanske cupen to ganger, VM for klubblag to ganger, supercupen to ganger og den spanske supercupen to ganger som trener for Real Madrid.
– Jeg vil slutte sirkelen min med det franske landslaget. Jeg var der som spiller, og det er det beste som har hendt meg. Virkelig, det er det største, sa den arbeidsløse treneren.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments