lørdag, juli 2, 2022
HjemNyheterSportPremier League-klubb interessert i verdens dyreste spiller!

Premier League-klubb interessert i verdens dyreste spiller!

Det er ingen hemmelighet at London-klubben er på jakt etter en kantspiller denne sommeren, og har blitt linket til flere ulike alternativer. Nå skal Chelsea være i dialog om en oppsiktsvekkende overgang for Neymar!

I følge GOAL er PSG villig til å la brasilianeren dra i løpet av sommerens overgangsvindu hvis et akseptabelt bud kommer på bordet.ånd

LES: Liverpools argeste rivaler vil ha Klopps høyre hånd

De franske mesterne har allerede offentliggjort denne informasjonen, og hvis noen ønsker å gjøre et forsøk på 30-åringen, er tiden inne nå.

En av klubbene som angivelig er interessert er Chelsea, melder Todofichajes. Thomas Tuchel har allerede jobbet med Neymar i Paris og vet hva han får.

SISTE: Manchester City veldig nær ny signering

Chelsea har allerede uttrykt interesse for å signere både Ousmane Dembele og Raheem Sterling denne sommeren, opplyser Daily Mirror, men med stor usikkerhet knyttet til begge disse avtalene, kan Neymar bli et bedre og større navn på Stamford Bridge.

Ifølge Todofichajes vil det i første omgang dreie seg om en låneavtale med en kjøpsopsjon, og en kontrakt til en verdi av €50 millioner.

30-åringen vil være åpen å dra til Premier League-statene, om PSG vil, men da må nok franskmennene belage seg på å dekke deler av hans astronomiske lønn.

Les hele saken
Author: Alan Hansen

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments