torsdag, juli 7, 2022
HjemNyheterOle Gunnar Solskjær har kjøpt bolig i Ålesund

Ole Gunnar Solskjær har kjøpt bolig i Ålesund

Ole Gunnar Solskjær har kjøpt bolig i Ålesund


Ole Gunnar Solskjær og kona Silje er blitt eiere av en bolig i Furmyrhatlen i Ålesund, et steinkast fra et av Norges største kjøpesenter, Moa.

Det fremgår av eiendomsregisteret, ifølge Sunnmørsposten.

Ifølge avisen er huset kjøpt inn til barna Noah Solskjær og Karna Solskjær. De to spiller fotball henholdsvis i 3. divisjonsklubben Spjelkavik, som spiller fotball like i nærheten og 1. divisjonsklubben AaFK Fortuna.

Karna spilte tidligere for Manchester United, men flyttet til klubben i Jugendstil-byen i forrige måned.

Manchester United's Karna Solskjaer, daughter of former Manchester United manager Ole Gunnar Solskaer  plays during the English Women's FA Cup fourth round soccer match between Bridgwater United and Manchester United, at Fairfax Park, in Bridgwater, England, Sunday,  Jan. 30, 2022. (Adam Davy/PA via AP)

FLYTTET HJEMOVER: Karna Solskjær., her mens hun fortsatt var United-spill. (Adam Davy/PA via AP) Foto: Adam Davy

– Jeg tror det er riktig plass å gå til. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det føles bare riktig, uttalte hun til Sunnmørsposten i forrige måned.

– Det er en ting at det er ganske nærme Kristiansund, det er veldig greit det. Også var det viktig for meg å få spilt mer førstelagsfotball, uttalte hun.

Solskjær eier allerede en rekke eiendommer i hjembyen Kristiansund. Han er for tiden uten trenerjobb etter at han fikk sparken i Manchester United i fjor høst.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments