søndag, juli 3, 2022
HjemNyheterHevder Bale hadde samtale med manager - nærmer seg avgjørelse

Hevder Bale hadde samtale med manager – nærmer seg avgjørelse

Hevder Bale hadde samtale med manager – nærmer seg avgjørelse


Onsdag morgen besøkte Gareth Bale Championship-klubben Cardiff City sitt treningsanlegg og hadde en samtale med klubbens manager Steve Morison.

Det melder den walisiske avisen WalesOnline.

MLS-klubber gir ikke opp

32-åringen skal ha gjennomført en treningsøkt med støtteapparatet rundt det walisiske landslaget, som deler treningsanlegget med Cardiff.

Bales tilstedeværelse skal ha vakt oppsikt hos Cardiff-spillerne, som møtte opp til første treningsøkt i oppkjøringen til en ny sesong.

Les også: Bale kobles til sjokkovergang: – Det er en «no-brainer»

Samtalen mellom Bale og manager Morison skal naturlig nok ha handlet om spillerens fremtid. De siste ukene har Bale blitt koblet til Cardiff og amerikanske MLS-klubber, som slett ikke har gitt opp håpet om å signere profilen.

Bale skal ha gitt beskjed om at han vil ta en avgjørelse rundt fremtiden innen kort tid.

Ifølge Wales Online er Cardiff-eier Vincent Tan, som også styrte klubben da Ole Gunnar Solskjær var manager, svært begeistret av tanken på å knytte til seg Bale.

Bale sin kontrakt med Real Madrid går ut i sommer, og det er knyttet stor spenning til hvor 32-åringen fortsetter karrieren i månedene frem mot VM i Qatar.

Koblet til flere klubber

Tidligere denne måneden gjorde klubbpresidenten i Getafe sitt for å sette ut falske rykter om at Bale var på vei til klubben. Det ble blankt avvist av Bale selv i forbindelse med en landslagspressekonferanse.

– Jeg vil bare spille inn mot VM for å være i så god form som mulig. Jeg hørte manageren vår sa at ideelt sett skulle alle spilt (for klubblagene sine), og alle vil spille. Forhåpentligvis kan jeg nyte ferien min og bestemme meg for hvor jeg vil være og hva jeg vil gjøre, sa Bale videre.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

Cardiff-manager Morison fikk tidligere i vår spørsmål om han ville være interessert i å hente Bale til klubben. Det la han ikke skjul på.

– Det er absolutt en «no-brainer». Det ville vært fantastisk. Det ville vært en stor boost for alle sammen. Men hvis det skjer må han komme inn og ta del i endringene som skal skje og komme hit i form, sa Morison, ifølge Wales Online.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments