mandag, juli 4, 2022
HjemNyheterFotballstjernene dro sammen på luksusferie

Fotballstjernene dro sammen på luksusferie

Fotballstjernene dro sammen på luksusferie


Lionel Messi og Cesc Fabregas vokste opp sammen i Barcelona-systemet. De fikk begge en årrekke i den spanske klubben, men har nå gått til henholdsvis PSG og AS Monaco.

Til tross for at de spiller i forskjellige klubber, har de forblitt gode venner. I disse dager er de på luksusferie med sine koner og deres barn. Fotballduoen har leid seg en privat øy utenfor Ibiza, ifølge The Sun.

Sammen med sine bedre halvdeler, Daniella og Antonela, har de punget ut for luksus i varmere strøk. Herligheten skal ha en prislapp på 260.000 pund i uken. Det tilsvarer om lag 2,7 millioner norske kroner.

Les også: Mener «ny» situasjon skaper trøbbel for United: – Det er bare et bevis

Pause i Ligue 1

Fabregas har spilt i Monaco frem til nå, men er kontraktsløs når avtalens hans utgår 1. juli. Det er foreløpig uvisst hva spanjolen skal foreta seg videre.

Messi på sin side har kontrakt med PSG frem til juni neste år. Det er for tiden pause i Ligue 1, og det er derfor den rutinerte stjernespilleren har tatt seg tid til et pust i bakken med sin familie. I likhet med Premier League, starter også den franske ligaen opp igjen i august.

I sosiale medier deler de to parene flere bilder fra idyllen i Spania. Familiene har tilsynelatende både spilt fotball, dratt på båtturer og delt bedre middager sammen i varmen.

Les også: Raste mot egne lagkamerater – så reddet Dønnum dagen

Tok med barna

Siden tiden i Barcelona, har begge spillerne fått familier på hver sin kant. Messi og kona Antonela Roccuzzo har tre barn, ved navn Mateo, Thiago og Ciro. Fabregas på sin side har også tre barn med kona Daniella Semaan. De har fått navnene Lia, Capri og Leonardo.

De til sammen seks barna fikk være med til varmen, og kunne nyte villaen og nærliggende områder sammen med sine foreldre. Ifølge The Sun skal huset ha seks soverom, et treningsrom, et stort svømmebasseng og hele 22 ansatte, som kan bistå med det de besøkende måtte trenge.

Det er uvisst hvor lenge de to familiene skal være på ferie, men det er ventet at begge spillerne skal i gang med oppkjøringen til en ny sesong om kort tid. Messi skal naturlig nok tilbake til Paris, mens Fabregas har uttalt at han ønsker å fortsette karrieren, til tross for at han om få dager vil være klubbløs.

«Jeg vil fortsette. Jeg vil ikke at det skal ende sånn. Det har vært et for dårlig år til at jeg kan ende på denne måten. Jeg vil ha det gøy, og ende med gode følelser. Ingenting er bestemt, jeg er åpen for alt», har den tidligere Barcelona-spilleren uttalt.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments