mandag, juli 4, 2022
HjemNyheterCalhanoglu går til angrep etter Zlatans stunt: – Han er for gammel...

Calhanoglu går til angrep etter Zlatans stunt: – Han er for gammel for dette

Calhanoglu går til angrep etter Zlatans stunt: – Han er for gammel for dette


– Skal vi sende en beskjed til Hakan? Jeg hører ikke. Skal vi sende en beskjed til Hakan?, ropte Zlatan Ibrahimovic gjennom mikrofonen sin mens AC Milans buss paraderte gjennom Milanos gater for å feire at «scudettoen» hadde returnert til den røde delen av byen.

Årsaken til Zlatans spydige kommentarer mot Hakan Calhanoglu er klubbyttet som tyrkeren foretok seg i sommer. Etter å ha tilbrakt fire år i klubben og vært en av lagets viktigste spillere, valgte han å ikke signere en ny kontrakt med de rød-svarte.

I stedet for signerte han for nybakte Serie A-vinnere og byrival Inter Milan. Han uttalte selv den gang at han valgte å bytte klubb for å vinne ligatittelen.

Historien viste oss at det ble AC Milan som vant tittelen, sin første på elleve år, noe som inspirerte Zlatans handlinger.

Les også: Kilder til Nettavisen: Odd selger duo til Nederland

For gammel for dette

Nå snaut en måned etter AC Milans tittelfeiring har Calhanoglu omsider uttalt seg om det Zlatan gjorde – og han er lite imponert over svensken.

– Han er en 40 år gammel mann, ikke 18. Jeg ville ikke gjort den type ting hvis jeg var på hans alder. Han liker å være oppmerksomhetens midtpunkt. Han spilte nesten ikke, og bidro ikke til at de vant Scudettoen denne sesongen, men gjør alt for å få oppmerksomhet allikevel, sier Calhanoglu til det tyrkiske nettstedet Tivibu Spor.

Han forteller videre at han og svensken i utgangspunktet er gode venner, men at han forsøker å ikke bry seg om det Zlatan sier og gjør.

– Det er han som alltid ringer meg og spør om jeg vil bli med ut og spise eller ta en motorsykkeltur. Han skrev om meg i boka si også. Han måtte skrive noe, ellers hadde det vært blanke sider. Det er best å ikke bry seg, egentlig, fortsetter tyrkeren.

Les også: Hevder Bale hadde samtale med manager – nærmer seg avgjørelse

Ikke første gang

Som Calhanoglu nevner er ikke dette første gang det er gnisninger mellom stjernene. Da Zlatan lanserte en ny bok i 2021, så la han inn et syrlig stikk til sin tidligere lagkamerat.

– Vi er nødt til å takke han for det han gjorde for oss og ønske han det beste i sin nye klubb, men selv om det høres fælt ut, så må det sies at Calhanoglu utnyttet en tragisk situasjon, skrev Zlatan, og fortsatte:

– Uten det som skjedde med [Christian] Eriksen i EM-kampen mellom Danmark og Finland så ville han ikke signert for Inter. Ingen klubber hadde vist interesse for han før det.

Som kjent så måtte Eriksen operere inn en hjertestarter, etter at han falt om med hjertestans i Danmarks EM-kamp mot Finland. Serie As regler forbyr spillere fra å spille med hjertestarter, så Eriksen var nødt til å forlate Inter Milan.

Det første til at klubben hadde behov for en ny kreativ midtbanespiller, som antakelig er det Zlatan sikter til med uttalelsene sine.

Les også: Kilder til Nettavisen: Molde vil kjøpe fra rivalen – AaFK avslo bud på Määttä

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments