mandag, juli 4, 2022
HjemNyheterMinst 24 flyvninger kansellert onsdag

Minst 24 flyvninger kansellert onsdag

Minst 24 flyvninger kansellert onsdag


Kommunikasjonssjef i Widerøe Catharina Solli bekrefter onsdag morgen at flyselskapet kansellerer syv flyvninger i dag, melder NRK. Det er både direkte og indirekte som følge av flyteknikerstreiken.

De berørte flyvningene er, Tromsø-Alta, Alta-Vadsø, Vadsø-Kirkenes, Tromsø-Trondheim, Trondheim-Sandefjord, Sandefjord-Stavanger og Stavanger-Bergen.

SAS uberørt så langt

Pressekontakt i SAS, Tonje Sund, sier til Nettavisen klokken 08:25 at de ikke har noen kanselleringer som følge av streiken foreløpig.

– Det var i morgentimene ingen SAS-flyvninger som var kansellert på grunn av flyteknikerstreiken. Det var ett fly som ble kansellert på grunn av crewmangel, men det er ikke relatert til streiken, sier Sund til Nettavisen.

Hun kan ikke si noe om det kommer kanselleringer utover dagen.

– Det er status per nå, så følger vi situasjonen kontinuerlig utover dagen. Hvis bildet endrer seg, så kommer vi tilbake til det, sier Sund til Nettavisen.

Norwegian med 17 kanselleringer

– Vi har åtte tur/retur-flygninger og én enkeltstående flygning som er kansellert i morgen, sa kommunikasjonsdirektør Esben Tuman i Norwegian til NTB i går.

Følgende åtte tur/retur-flygninger kanselleres:

* Oslo-København

* Oslo-Trondheim

* Oslo-Evenes

* Oslo-Roma

* Oslo-Molde

* Oslo-Budapest

* Bergen-København

* Bergen-London

I tillegg kanselleres én enkeltflygning fra Oslo til Bergen.

– Passasjerene må møte som normalt dersom de ikke har fått beskjed om annet, sier presseansvarlig i Norwegian, Andreas Hjørnholm, til NTB.

Fått tilbud om ombooking

Tuman sier at samtlige passasjerer er orientert om kanselleringene. Han understreker at rutene som kanselleres, kun er én av flere flygninger. Til de fleste destinasjonene går det flere fly daglig, og nær alle passasjerene har fått tilbud om å booke om til en alternativ rute.

– I enkelte tilfeller kan man dessverre oppleve at de andre avgangene til samme destinasjon er fullbooket. Det er veldig mange som har lyst til å reise nå, og av og til klarer vi ikke å finne ledige seter så raskt som vi kunne ønske, sier han.

Han oppfordrer alle passasjerer som er i tvil, til å sjekke nettsiden til Norwegian, som til enhver tid er oppdatert med den seneste informasjonen.

– For de aller fleste går reisene som normalt. Det er viktig å understreke at dersom man blir berørt, så blir man kontaktet. Har man ikke hørt noe, så kan man gå ut fra at alt går som normalt, og møte opp på flyplassen som vanlig, sier Tuman.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments