torsdag, juli 7, 2022
HjemNyheterSportDønnum-dobbel på overtid reddet Vålerenga fra cupsmell

Dønnum-dobbel på overtid reddet Vålerenga fra cupsmell


Vålerenga så ut til å gå på en ordentlig cupsmell mot 3.-divisjonslaget Brumunddal i NMs andre runde, men takket være to mål fra Aron Dønnum kan de reise hjem til Oslo med 4-3-seier og æren noenlunde i behold.
– Det føles bra. Det er alltid vanskelig, men jeg skjønner fansen og benken blir utålmodig. Jeg så at det var andre lag som røk ut, og det er vanskelig med sånne kamper. Men jeg synes vi er flinke til å stå i det, sier Dønnum til NRK.
Dønnum utlignet først ett minutt på overtid, før han kun sekunder senere driblet seg fri i feltet og plasserte ballen i lengste hjørne. Vålerenga hadde aldri ledet det målrike oppgjøret før da.
VIF slet lenge mot et kompakt og solid forsvar. Finstad sendte hjemmelaget i ledelsen etter 38 minutter før Eivind Strand Osmo doblet på tampen av 1. omgang. Da hadde nok mange på Sveum idrettspark tro på et aldri så lite cupmirakel for Brumunddal.
Vålerenga fikk en god start etter hvilen da Henrik Udahl reduserte etter kun ett minutts spill. 25-åringen kom til flere store sjanser etter hvert i omgangen, men verken han eller de blåkledde lagkameratene greide å få ballen i mål før etter 75 minutter.
Da utlignet Zuta, men kun ni minutter senere steg Brumunddals Mikkel Frankmo til værs og stusset ballen videre i mål på innlegg fra Preben Finstad. Det ga 3-2-ledelse for Brumunddal, men den skulle altså ryke på overtid. (NTB/NRK)

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments