mandag, juli 4, 2022
HjemNyheterDiplom-Is tilbakekaller Royal Trippel Sjokolade etter funn av plastbiter

Diplom-Is tilbakekaller Royal Trippel Sjokolade etter funn av plastbiter

Diplom-Is tilbakekaller Royal Trippel Sjokolade etter funn av plastbiter


– Det er snakk om plastbiter fra en enkelt hvit strips. Skadeomfanget er derfor begrenset, men likevel av en slik karakter at vi mener det er riktig å gå for en tilbakekalling av alle produkter med denne datomerkingen, sier direktør for Strategi og kommunikasjon, Mari Ellestad.

Iskremen som tilbakekalles, har best-før-dato 29.04.24. Forbrukere som har kjøpt dette produktet, bes enten å kaste dem i restavfallet, eller returnere dem til butikken der de ble kjøpt for refusjon, opplyser Diplom-Is.

Dette er første gang Diplom-Is erfarer dette, opplyser Ellestad.

– Vi har god oversikt over skadeomfanget og er trygge på at det ikke er fare for at det kan finnes plastbiter i noen andre av våre produkter. Våre interne rutiner vil selvfølgelig bli gjennomgått og evaluert så vi er helt sikre på at dette ikke kan skje igjen, fortsetter Ellestad.

Mattilsynet er rutinemessig varslet.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments