lørdag, juli 2, 2022
HjemNyheterSportHer lander flyet med spilleren som blir en vanvittig forsterkning for Bayern...

Her lander flyet med spilleren som blir en vanvittig forsterkning for Bayern München!

Når det gjelder Sadio Mané er ingen nyhet for liten. En gigant for Liverpool i perioden der trofeene har blitt busset til Anfield i fleng. 120 scoringer og 48 assists på 269 kamper, og del av Klopps angrepstrio som har kostet motstanderne så mange poengtap. Nå er dette historie, mens ny Mané-historie skal skrives i Bayern. På tirsdag landet den senegalesiske ørnen i München.

Sky-journalisten Florian Plettenberg var på pletten da privatflyet med den dyrebare spillerlasten landet i München. Det er ikke noe nytt eller spektakulært at Mané kommer til Bayern etter at sportsdirektøren bekreftet at det blir overgang.

LES: Ble varmt anbefalt av Luis Campos – fikk sparken etter fire måneder

Likevel, når bildene kommer som bevis på at det faktisk er i ferd å skje, blir det spesielt for Bayern-supporterne (og sikkert også for noen triste Liverpool-supportere). Nå står bare den medisinske testen mellom signaturen som koster Bayern München rundt en halv milliard.

LES: Har Chelsea-spiller som toppvalg – 300 millioner skal overbevise de nye eierne på Stamford Bridge

Vi er ikke i tvil om at Julian Nagelsmann, som Klopp, får maks ut av potensialet til Mané.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments