lørdag, juli 2, 2022
HjemNyheterBarnehageansatte kan aldri få nok skryt

Barnehageansatte kan aldri få nok skryt

Barnehageansatte kan aldri få nok skryt


Barnehageansatte, altså.

Siste dagen i barnehagen for vår Magnus minstemann i dag. Han har gått i Maurtua barnehage i Stavanger, samme som storesøsteren. Nå er det skolegutt etter sommeren.

Du verden så dyktige og herlige ansatte som har vært med på å farge barna våre. Noen har kommet, noen har gått – alt i alt en haug med dyktige ansatte som har i bøtter og spann med kompetanse og erfaring. Vi er dypt takknemlige for jobben dere har gjort og gjør. 10 av 10!

Klikk her for å abonnere på nyhetsbrev fra Norsk debatt

Dere har svart belte i å være tålmodig. Dere ser og forstår de små og irettesetter med vår tillatelse der det er behov. Og på toppen av travle dager med både konstant lydmur-nivå, lus, oppkast og diaré på avdelingen, så må dere jammen slite dere gjennom alle typer foreldre også. Det må vi faktisk ikke glemme.

Det er en sport i sporten å håndtere den rasen. Mammaen eller pappaen som ber om ordet på FAU-møtet når vi allerede er femogtyve minutter på overtid for å snakke i nye tyve sure minutter om at barna på avdelingen til barnet deres ikke bør få lov til å drikke saft på fritiden i solidaritet for at deres eget barn ikke tåler saft … Eller de som kjefter i garderoben fordi dere ikke fikk med dere hvor mange glass melk barnet deres drakk i lunsjen. Eller olje-paret som glemmer å hente ungen for trettende gang fordi jobben tok dem.

Les også: Hånden som tørker snørr og smører rumpe bygger fremtiden

Men der sitter dere med et smil en halv time på overtid og holder fast i den lille. Det er godt gjort å håndtere de voksne barna som følger med pakken også, ser du.

Les mer fra Norsk debatt

To år med pandemi og dritt har også satt dere på prøve. Jeg håper vi og dere aldri må få oppleve igjen at tre-fire-femåringer med bløt hjerne og melkebart løper rundt med en trepinne i hånden innenfor et meget avgrenset område med sperrebånd rundt seg og bruker kanskje verdens tåpeligste ord, kohort. Men dere stod fjellstøtt i det også.

Jeg prøver vel egentlig bare å si: Barnehageansatte kan aldri få nok skryt. Dere er enormt viktige, det må dere aldri tvile på og jeg har enorm respekt for jobben dere gjør alle sammen.

Takk!

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments