søndag, juli 3, 2022
HjemNyheterRanheim opp på tredjeplass – KFUM rotet bort tomålsledelse mot Sandnes Ulf

Ranheim opp på tredjeplass – KFUM rotet bort tomålsledelse mot Sandnes Ulf

Ranheim opp på tredjeplass – KFUM rotet bort tomålsledelse mot Sandnes Ulf


Ranheim har nå to poeng opp til Mjøndalen på direkte opprykk. Det skiller seks poeng opp til serieleder Brann etter ti kamper spilt av årets 1. divisjon.

Trønderne var best i store deler av oppgjøret på Vestlandet, og scoringer fra Simon Marklund og Vegard Erlien sikret 2-1-seier og tre poeng. Eirik Wollen Steen reduserte for Åsane på overtid, men det var for sent.

I Sandnes reddet Tommy Høiland og Martin Ramsland 2-2 for vertene etter at de hadde kommet under med 0-2 etter 53 minutter.

Keeperbytte

Simen Hestnes og Håkon Hoseth scoret målene for osloklubben. Etter 57 minutter måtte imidlertid keeper Jonas Vatne Brauti ut med skade, og innbytter Mats Viken fikk ingen god start på banen.

Etter 65 minutter satte Høiland ballen i mål på straffespark, før han sju minutter senere stusset ballen til Ramsland. Han rundet Viken og satte ballen i mål.

Sogndal slo Skeid 3-2 etter en tidlig kalddusj. Skeid tok ledelsen ved Jakob Romsaas etter fire minutter hjemme, men deretter handlet det meste om gjestene. I 2. omgang utlignet først Peter Godly Michael, før Anders Nord og Jónatan Ingi Jónsson sikret seier.

Berg-og-dalbane

Gabriel Andersen reduserte to minutter på overtid. Tore André Flos Sogndal-mannskap ligger på 7.-plass med 17 poeng. De har ett poeng opp til KFUM på den siste kvalifiseringsplassen.

– Det var en skikkelig berg-og-dalbane-kamp. Det var opp og ned med følelsene, men jeg er selvfølgelig glad til slutt, sa Flo til Discovery.

Det endte 2-2 mellom Kongsvinger og Grorud. Preben Mankowitz sendte gjestene i føringen før Martin Vinjor utlignet. På tampen av 1. omgang sendte Bjørn Martin Kristensen Grorud i ledelsen igjen, men etter 86 minutter sikret Martin Hoel Andersen poengdeling.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments