lørdag, juli 2, 2022
HjemNyheterSportLeeds venter til Barcelona har gitt endelig beskjed de ikke aktiverer utkjøpsklausulen

Leeds venter til Barcelona har gitt endelig beskjed de ikke aktiverer utkjøpsklausulen

I januar at hentet Barcelona tilbake Adama Traoré på en låneavtale med Wolverhampton. 26 åringen kom første gang til Barcelona da han var en liten gutt i 2004. – Det som alle trodde skulle blir en strålende hjemkomst ser ut til å bli kortvarig.

På 21 kamper for Barcelona, men som innhopp har det blitt et mål og fire målgivende pasninger. – I låneavtalen med Wolverhampton lå det en utkjøpsklausul, en klausul som ikke Barcelona har tenkt å benytte seg av. Om noen dager er Adama Traoré ventet tilbake på Molineux Stadium, da vil Leeds i følge Football Insider slå til med et bud.

LES: Moyes henter Ligue 1-stjerne til 360 millioner!

Høyrevingen som ofte benyttes i andre ving posisjoner skal være til salgs for 18 millioner pund, men etter at Barcelona har trukket seg, ser Leeds muligheten for å gjøre et godt kjøp. Adama Traoré som hadde Aston Villa som første stopp etter Barcelona har også spilt for Middlesbrough. I 2018 signerte han for Wolverhampton. – Det er et år igjen av avtalen.

LES: Newcastle tilbudt Manchester United-spiller

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments