torsdag, juni 30, 2022
HjemNyheterSportEn time etter finaletapet kom Klopp med oppfordringen til Liverpool-supporterne om å...

En time etter finaletapet kom Klopp med oppfordringen til Liverpool-supporterne om å forberede seg til noe stort

Det gjør vondt å tape en Champions League-finale. Lenge. BBC hadde kalt in den tidligere Arsenal-stjerne Robert Pires for å beskrive hvordan det var å tape finalen i 2006 mot Barcelona. Franskmannen fortalte at det var vanskelig for ham bare å se på lørdagens Real Madrid-Liverpool kamp, den brakte frem vonde minner fra egen finale for over femten år siden. Etter tapet mot Real var også Jürgen Klopp slagen, men ikke helt tom.

Ikke lenge etter kampen, der Real-keeper Courtois valgte å ha en av sine beste kamper i karrieren nettopp denne lørdagskvelden i Paris, kom Liverpool-manageren med en klar oppfordring til Liverpool-supporterne.

LES: Bekreftet: Real Madrid har dumpet klubbens mestvinnende spiller

Men først til beskrivelsen av å stå igjen som taperen i det som kunne ha endt opp med en Treble (to cuper og CL).

-I garderoben var det ingen som i øyeblikket føler det har vært en god sesong. Det trenger vi noen timer på. Vi spilte en god kamp, ikke en perfekt kamp. Jeg tror ikke det er mulig å spille en perfekt kamp mot en motstander med en så dyp formasjon, begynner Klopp etter kampen til BT Sport.

-Det føles anderledes. Det er ikke dårlig å komme til finalen. Det er en slags suksess, ikke den suksessen vi vil ha, fortsetter Klopp.

Før han kommer med oppfordringen til Liverpool-supporterne om å gjøre seg klare.

-Jeg har en sterk følelse at vi kommer igjen. Gutta er virkelig konkurransedyktige. Det er en enestående gruppe. Vi vil også ha en enestående gruppe neste sesong. Hvor er det (CL-finalen) neste sesong? Istanbul? Book hotellet, kommer det fra Klopp.

Klopp har ledet Liverpool til tre Champions League-finaler på fem sesonger. Vi anbefaler supporterne om å ta Klopps oppfordring. Bestill reisen til Istanbul for neste mai, Liverpool kommer tilbake.

LES: Jens Petter Hauge har så til de grader lykkes!

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments