torsdag, juni 30, 2022
HjemNyheterKate Moss-rykte: - Dette kan eksplodere i ansiktet hennes

Kate Moss-rykte: – Dette kan eksplodere i ansiktet hennes

Kate Moss-rykte: – Dette kan eksplodere i ansiktet hennes


NEW YORK (Nettavisen): Onsdag kveld norsk tid skal supermodellen Kate Moss vitne i den svært mye omtalte rettstvisten mellom Depp og Hearst.

Følg rettssaken direkte her:

Johnny Depp har saksøkt sin ekskone Amber Heard for 442 millioner kroner. Søksmålet er sentrert rundt en kronikk Heard skrev om seksuell og partnervold i Washington Post i desember 2018.

Heard gikk raskt til motsøksmål og har krevet 884 millioner kroner for ærekrenkelse og for det hun mente var en svertekampanje fra Depps side.

Les også: Galskapen er tilbake: – De tar ei dame med ned på hotellrommet og kommer opp i baren for mer etterpå

– Jeg tenkte med en gang på Kate Moss

Årsaken til at Kate Moss skal vitne, er at Amber Heard under sin forklaring i retten for noen uker siden, dro frem et rykte om at Johnny Depp skal ha dyttet Kate Moss ned en trapp på 90-tallet, da de to var et par.

SAKSØKER HVERANDRE: Johnny Depp har saksøkt sin ekskone Amber Heard for 442 millioner kroner. Søksmålet er sentrert rundt en kronikk Heard skrev om seksuell og partnervold i Washington Post i desember 2018.

SAKSØKER HVERANDRE: Johnny Depp har saksøkt sin ekskone Amber Heard for 442 millioner kroner. Søksmålet er sentrert rundt en kronikk Heard skrev om seksuell og partnervold i Washington Post i desember 2018. Foto: (Brendan Smialowski, Pool via AP)

I retten forklarte Heard at hun slo etter Johnny Depp under en krangel, fordi Depp skal ha slått hennes søster, Whitney Heard, da søsteren sto på toppen av en trapp.

– Jeg nøler ikke. Jeg venter ikke. Jeg tenkte med en gang på Kate Moss og trappene, og jeg slo etter ham sa Heard i retten.

Les også: Johnny Depp etter voldsanklagene og rettssakene: – Hollywood har boikottet meg

Det er dette ryktet og hendelsen Kate Moss nå trolig skal vitne om på onsdag. Det er advokatene til Johnny Depp som har kalt inn Kate Moss som vitne, noe som tyder på at Moss vil fortelle en annen historie enn den Amber Heard har fortalt.

At Johnny Depps forsvarer gleder seg til å høre vitnemålet til Kate Moss, kan denne videoen også tyde på:

Da Heard fortalte om ryktet med Kate Moss og trappen under sin forklaring, kan man tydelig se at en av forsvarerne til Johnny Depp smiler rått.

– Dette kan eksplodere i ansiktet hennes

Manhattan-advokaten Roland Acevedo har tidligere uttalt at forklaringen til Heard nå slå kraftig tilbake på henne selv.

Les også: Galskapen er tilbake: – De tar ei dame med ned på hotellrommet og kommer opp i baren for mer etterpå

Acevedo sier at det å bringe opp Kate Moss i retten «er å anse som en perifer omstendighet som retten vanligvis ikke tillater at man tar opp, mens siden forsvaret åpnet døren og hevder at han gjorde dette, så har de nå muligheten til å kalle henne inn for å bevise at det aldri fant sted. Dette kan eksplodere i ansiktet hennes», har Roland Acevedo tidligere uttalt til WTTG.

Kate Moss skal vitne via en videolink i retten i Fairfax, Virginia.

– Johnny tok vare på henne

Moss har aldri tidligere anklaget Johnny Depp for mishandling, og offentlig har hun omtalt ham i positive ordelag, skriver Insider.

Les også: Tapet fast kvinne på flyet: Risikerer astronomisk bot

En kilde bekrefter overfor CNN at de to fortsatt har et nært og godt forhold.

En kilde med nær kjennskap til saken, sier til New York Post at Moss i retten vil fortelle om en hendelse «der hun gikk ned noen trappetrinn i Jamaica. Hen hadde på seg flip-flops og snublet på de to siste trappetrinnene. Johnny tok henne imot og tok vare på henne», skriver avisen.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments