torsdag, juni 30, 2022
HjemNyheterEarly Voting vant Preakness Stakes

Early Voting vant Preakness Stakes

Early Voting vant Preakness Stakes


Epicenter måtte nøye seg med 2.-plass akkurat som i Kentucky Derby, det første løpet i amerikansk galoppsports Triple Crown. Rich Strike, som sensasjonelt vant det løpet, var ikke på startstreken lørdag.

Folkene bak Early Voting valgte å droppe Kentucky Derby for å maksimere sjansene i Preakness Stakes, og det betalte seg. Hesten lurte bak lederne mye av løpet før den tok ledelsen ut på oppløpet. Epicenter kom kraftig mot slutten, men nådde ikke helt fram og ble slått med en drøy lengde.

Jockey José Ortiz tok sin første seier i løpet, trener Chad Browning sin annen. Early Voting vant til 6 i vinnerodds.

Rich Strike fikk plass i Kentucky Derby da Ethereal Road ble strøket. Lørdag vant Ethereal Road ett av rammeløpene i Baltimore. Hestens trener D. Wayne Lucas har bedt Epicenter-trener Steve Asmussen om unnskyldning for at han slapp Rich Strike inn i Kentucky Derby.

Den 147. utgaven av Preakness Stakes ble avviklet i svært varmt vær med temperatur langt oppe på 30-tallet.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments