torsdag, juni 30, 2022
HjemNyheterMolde knuser Kristiansund

Molde knuser Kristiansund

Molde knuser Kristiansund


Molde – Kristiansund

Odds: Molde vinner og det blir scoret under 3,5 mål totalt

Kampstart lørdag 21.mai kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Aker Stadion

Kampen vises på Eurosport Norge, Eurosport Player, discovery+ og TV2 Play

Vi tror Molde vinner og det blir scoret under 3,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2,45 i odds

Det er klart for derbylørdag i Molde når hjemmelaget tar i mot Kristiansund lørdag ettermiddag. Hjemmelaget kommer fra seier 2-0 borte mot Aalesund, mens bortelaget sliter kraftig, og tapte 0-3 hjemme mot Strømsgodset i siste serierunde.

Molde har fått en ganske bra start på årets sesong, der cupfinale-gullet selvsagt rager høyest så langt. 1-0 seieren over Bodø/Glimt på Ullevål stadion 1. mai, var viktig for en klubb som måler seg selv i antall trofeer.

I serien har det svingt litt mer i innledningen av sesongen 2022. De startet bra med hjemmeseier over Vålerenga(1-0), og borteseier mot Strømsgodset(3-1). Så møtte de litt motstand som startet med hjemmetap for Lillestrøm(1-2), og uavgjort 0-0 borte mot Rosenborg.

Så kom Viking på besøk i noe som endte i en helt vill kamp. Molde ledet 3-0 – fikk rødt kort på Benjamin Hansen – og kampen endte 4-3 til Viking.

I de to siste har de funnet riktig spor igjen. Først solide 3-0 hjemme mot Odd, før de reiste til Aalesund og tok tre sterke poeng i en vanskelig bortekamp.

Før dette oppgjøret mangler de noen sentrale spillere. Eirik Ulland Andersen er ute for sesongen etter sin stygge skade. Ola Brynhildsen er ute med en skade i lysken, og cupfinale-helten Sivert Mannsverk soner karantene.

Det er ca. 30 millioner kroner i lotto-potten. Spillefrist lørdag kl 18

Kristiansund sliter voldsomt

Kristiansund rykket opp til Eliteserien før 2017 sesongen og endte på syvendeplass i sin første sesong i det gode selskap. Etter det har de radet opp imponerende femteplass i 2018, sjette i 2019, femte i 2020, og sjetteplass igjen i 2021.

Med det har de etablert seg på den øvre halvdelen av Eliteserien. Årets sesonginnledning har derimot vært av det rustne slaget.

De tre første kampene endte med ettmålstap mot Aalesund borte, Sarpsborg 08 hjemme, og Jerv borte. I hjemmekampen mot HamKam begynte de nok å tro på tre poeng, men Yuri Yakovenko dukket opp etter 85 minutters spill og berget det ene poenget til gjestene.

De to siste kampene har endt med to nye smultringer. 0-2 borte mot Haugesund og 0-3 hjemme for Strømsgodset har ført Kristiansund helt til bunnen av tabellen med sitt ene poeng, fem poeng opp til Odd på plassen foran.

Trener Christian Michelsen. meldte etter kampen mot Strømsgodset at nå er det resultatmessig fokus på en ting – å berge plassen.

Vi tror ikke det ser lysere ut etter kampen mot Molde.

Molde har heng på teten

Molde har gått på to smeller hjemme på Aker stadion i år, men det var mot topplagene Lillestrøm og Viking. I den siste hjemmekampen høvlet de over Odd og vant 3-0.

Det virker som de har funnet rytmen i det siste, og selv om det er lokalderby tror vi de tar seg av et Kristiansund-lag uten selvtillit.

Siden opprykket til Kristiansund i 2017 har lagene møtt hverandre fem ganger i Molde. Det har gitt tre seier til Molde, en uavgjort, og en seier til Kristiansund – med målforskjell på 9-5.

Vi tror denne Kristiansund-utgaven er for svak til å lage trøbbel for hjemmelsget.

Vi tror Molde vinner og det blir scoret under 3,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2,45 i odds

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments