torsdag, juni 30, 2022
HjemLokale nyheterVestfold & TelemarkHer finner du garantert noen kjente fjes: – Jeg har fått strekk...

Her finner du garantert noen kjente fjes: – Jeg har fått strekk i brystet

SKIEN: Alt fra tidligere landslagsspillere til lokale fotballhelter deltok på lørdagens Polly cup på Bratsberg idrettsplass. 250 spillere, fordelt på 17 herrelag og fire damelag, var i aksjon på det som ble en fantastisk fotballdag etterfulgt av fest i Brekkeparken og på Parkbiografen. – Det som er så moro er at vi kan samle mange som trener fotball og mange som ikke trener fotball lenger. Det er mange her som har vært store fotballtalenter og spilt i eliteserien tidligere, sier Brede Samuelsen, som sammen med Hans Petter Hvål og Knut Løyland var glade for å kunne arrangere igjen etter to år med koronapause. Alle storkoste seg, til tross for noe klaging fra gamle fotballkropper som ikke har vært i bevegelse på en stund. – Jeg har fått strekk i brystet, uttalte Alexander Gunnerud, mens Kurt Semb synes det ble i overkant mange kamper på rad. – Spesielt når man må løpe etter en gjeng med 30-åringer, sa Semb. Snøgg oldstars vant herreklassen, mens Golden pussies var best blant kvinnene. Overskuddet fra Polly cup går for øvrig til veldedige formål, denne gangen A-larm.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments