torsdag, juni 30, 2022
HjemNyheterPatrick Vieira sparket Everton-fan etter å ha blitt hetset

Patrick Vieira sparket Everton-fan etter å ha blitt hetset

Patrick Vieira sparket Everton-fan etter å ha blitt hetset


Everton-fansen stormet banen da klubben sikret Premier League-kontrakten etter en ellevill opphenting fra 0-2 til 3-2 mot Crystal Palace torsdag.

Ikke alle supporterne klarte å holde seg for gode til å harselere med Palace-manager Patrick Vieira, da han gikk over banen etter kampslutt.

Et klipp fra Sky Sports viser at en supporter går tett inntil Vieira, mens han går av banen og viser finger til Palace-sjefen noen centimeter fra ansiktet hans.

Da koker det over for den tidligere Arsenal-kapteinen, som sparker etter beina til Everton-supporteren.

Videoen som Everton-supporteren tok er også lastet opp i sosiale medier og levner liten tvil om at Vieiras reaksjon ble provosert frem.

Hendelsen skjer bare noen dager etter at Sheffield United-spiller Billy Sharp ble skallet til av en feirende Nottingham Forest-fan etter playoff-semifinalen.

Daily Mail-journalist Oliver Holt er helt klar på at Patrick Vieira ikke bør suspenderes som følge av det som skjedde på Goodison Park torsdag.

– Jeg er overrasket over at det er antydninger om at Patrick Vieira er i trøbbel for det som skjedde. Etter det som skjedde med Billy Sharp, hvordan kan vi tillate at spillere og managere er utsatt for denne typen hån og plassert i fare kveld etter kveld? skriver Holt på Twitter.

Kampen hadde ingen reell betydning for Crystal Palace, som ender et sted mellom 10. og 14. plass på Premier League-tabellen.

For Everton betyr resultatet at klubben berger plassen i Premier League og at det er Burnley og Leeds som skal gjøre opp om hvem som rykker ned sammen med Norwich og Watford søndag.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments