torsdag, juni 30, 2022
HjemNyheterKnallodds på dette spillet mellom Marseille og Strasbourg

Knallodds på dette spillet mellom Marseille og Strasbourg

Knallodds på dette spillet mellom Marseille og Strasbourg


Marseille – Strasbourg

Odds: Handicap 3-veis uavgjort 0:1 – Marseille vinner med 1 mål

Kampstart lørdag 21. mai kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Stade Velodrome

Kampen vises på direktesport.no

Vi tror Marseille vinner med 1 mål. Det spiller du på her til 4.10 i odds

Det er to lag som bør vinne når Marseille tar i mot Strasbourg til siste kamp i Ligue 1 denne sesongen. Marseille røk 0-2 borte mot Rennes i forrige serierunde, mens Strasbourg vant 1-0 hjemme mot Clermont.

Hjemmelaget klarer seg med et poeng for å være sikre på å komme topp tre, mens Strasbourg ikke har gitt opp håpet om å kvalifisere seg for spill i Europa.

Marseille hadde andreplassen godt ned i lomma, men to tap på de tre siste kampene har gjort det litt vel spennende for laget fra den franske rivieraen.

I hjemmemøtet med Lyon var det 0-0 til pause, men når dommeren blåste i gang andre omgang åpnet slusene seg. Mål av Castello Lukeba, Moussa Dembele og Karl Toko Ekambi sørget for at bortelaget tok en komfortabel seier.

Neste møte var borte mot Lorient, og her var det Marseille som slo gnister. Scoringer av Bamba Dieng, Matteo Guendouzi og Gerson sørget for en viktig og komfortabel seier. I forrige serierunde var det ny bortekamp – denne gangen mot Rennes.

Rennes måtte vinne for å fortsatt ha muligheten til å nå Champions League neste år, og de gjorde akkurat det. Marseille ble statister og Rennes vant 2-0 etter mål av Benjamin Bourigeaud og Lovro Majer.

Det betyr at Monaco nå har overtatt andreplassen på bedre målforskjell enn Marseille, og er i skrivende stund direkte kvalifisert til Champions league neste år.

Det er ca. 30 millioner kroner i lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl 18

Knallsesong for Strasbourg

Strasbourg rykket ned fra Ligue 1 etter sesongen 2007/08. Da gikk de ni sesonger utenfor det gode selskap før de sikret opprykk til øverste nivå før 2017/18. I den perioden var de helt nede på fjerde nivå i Frankrike, så klubben var ute på en skikkelig ørkenvandring.

Siden opprykket 2017/18 har de hatt plasseringene 15, 11, 11, og 15 før årets sesong. I skrivende stund ligger de på femteplass på tabellen – med en teoretisk mulighet til å passere Rennes og bli nummer fire – og kvalifisere seg til gruppespillet i Europa League.

Det ville vært en enorm opptur for klubben som ikke akkurat er bortskjemt med gode resultater.

Siden de røk 3-4 borte mot Bordeaux 23. januar har Strasbourg kun et tap på de 15 kampene som er spilt siden. Det var når de røk 0-1 borte mot Lille for en måned siden.

De har samtidig slitt med å vinne, og kun en borteseier på de seks siste viser at kampen mot Marseille kan bli tøff. De har heller ikke statistikken på sin side når de reiser til rivieraen.

Marseille tar tre poeng

William Saliba(utlånt fra Arsenal) ble kåret til årets unge spiller i Ligue 1 denne sesongen. Han har spilt strålende i forsvaret til Marseille, men må stå over denne kampen på grunn av for mange gule kort.

I tillegg mangler de sin mest produktive spiller – Dimitri Payet – som er ute for sesongen med skade. Dette gjør Marseille litt mer sårbare i begge ender av banen.

Vi tror likevel de er gode nok til å ta de tre viktige poengene. Strasbourg sliter med å vinne på fremmed gress, og har en grusom statistisk mot lørdagens motstander.

Strasbourg har ikke vunnet mot Marseille siden 2005, og på Stade Velodrome må vi helt tilbake til 1997 for å finne siste seier til bortelaget.

Dette er to lag som har mye å spille for – vi tror på en jevn kamp – der Marseille vinner med 1 mål.

Det spiller du på her til 4.10 i odds

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments