torsdag, juni 30, 2022
HjemNyheter- Elon Musk betalte kvinne 2,4 millioner kroner etter sex-anklage

– Elon Musk betalte kvinne 2,4 millioner kroner etter sex-anklage

– Elon Musk betalte kvinne 2,4 millioner kroner etter sex-anklage


NEW YORK (Nettavisen): Mangemilliardæren Elon Musk skal ha inngått en avtale med en flyansatt i SpaceX etter at han skal ha bedt henne om å gjøre «noe mer» etter en massasje, viser dokumenter, ifølge Insider.com.

Musk skal ha vist kvinnen sin penis og tilbudt kvinnen å kjøpe en hest til henne, skriver Insider.

– Viste frem erigert penis

Etter at hun rapporterte hendelsen til SpaceX, skal Musk ha betalt kvinnen 250.000 dollar, over 2,4 millioner norske kroner, i en sluttavtale.

Insider skriver at hendelsen fant sted i 2018, og de skriver også at de kjenner kvinnens identitet.

Den kvinnelige ansatte jobbet som en del av et kabinpersonale som jobbet på kontrakt for jetflåten til SpaceX.

Ifølge Insider anklaget hun Elon Musk for å ha vist frem sin erigerte penis, gnidd henne på benet uten samtykke og for å ha tilbudt å kjøpe en hest til henne mot at hun ga ham en erotisk massasje.

– Politisk motivert drittpakke

Etter at Insider tok kontakt med Elon Musk, skal han ha skrevet tilbake i en e-post at han ønsket mer tid til å svare, fordi «det finnes mye mer i denne historien».

– Hvis jeg var tilbøyelig til å drive med seksuell trakassering, så ville det være svært usannsynlig at dette var den første gangen i min 30 år lange karriere at det kom frem i lyset, skriver Musk.

Elon Musk kaller hele historien for «en politisk motivert drittpakke».

– Skjedde på et privat jetfly

Den aktuelle hendelsen skal ha funnet sted i 2016, og påstandene om hva som skal ha skjedd stammer fra en erklæring som er signert av en venn av den flyansatte kvinnen.

Insider skriver at de har fått tilgang til denne erklæringen, samt e-postkorrespondanse og andre dokumenter i saken. Ifølge denne erklæringen skal kvinnen ha fortalt til sin venn at hun ble oppfordret til å ta utdanning som massør, slik at hun kunne gi Musk massasjer. Den aktuelle hendelsen skal ha funnet sted på et av de private jetflyene til Musk, en Gulfstream G650ER.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments