lørdag, mai 21, 2022
HjemNyheterLeverte for Melings lag i viktig storkamp: - En grunn til at...

Leverte for Melings lag i viktig storkamp: – En grunn til at det pekes ut mot ham

Leverte for Melings lag i viktig storkamp: – En grunn til at det pekes ut mot ham


RENNES – MARSEILLE 2-0:

Birger Meling og Rennes beseiret Marseille på hjemmebane i toppkampen i den nest siste Ligue-1 spillerunden lørdag. Dermed er rødtrøyene fortsatt med i kampen om en Champions League-plass neste sesong.

To flotte angrep i den første omgangen fikset scoringene i kampen. De gjør at fjerdeplasserte Rennes har nettopp Marseille innen rekkevidde før den franske toppligaen avsluttes neste helg.

Da spiller Rennes borte mot fjorårets ligamester Lille, mens Marseille har hjemmekamp mot tabellfemmer Strasbourg.

Benjamin Bourigeaud ordnet 1-0 allerede etter tolv minutters spill, assistert av en målgivende pasning fra vingstjernen Martin Terrier.

Les også: Lanseres som mulig signering for Manchester United: – Komplett

Toppscorer Terrier fant ikke veien til nettmaskene selv lørdag, men han var en praktfull servitør også før den andre nettkjenningen til vertene.

Lovro Majer fikk æren av å plassere inn det strøkne innlegget fra Terrier etter 35 minutter, da sistnevnte igjen angrep fra store rom ute til venstre i banen.

Kommantator-ros

– En fantastisk ball inn til Majer som setter den inn til 2-0. Det er en grunn til at Majer peker ut mot Terrier der. Den ballen er så presis, bemerket Direktesport-kommentator Robin Haugen.

MANGE TAKK: Martin Terrier vartet opp med et forarbeid fra aller øverste hylle da Lovro Majer økte ledelsen for Rennes.

MANGE TAKK: Martin Terrier (til høyre) vartet opp med et forarbeid fra aller øverste hylle da Lovro Majer økte ledelsen for Rennes. Foto: Jeremias Gonzalez (AP / NTB)

– Marseille har et fjell å klatre her, kommenterte Haugen, ved pause etter gjestenes skuffende prestasjon til da.

Marseille hadde skuffende lite å by også i resten av det viktige oppgjøret på Roazhon Park. Tapet i Frankrikes vestre deler betyr at storklubben faller til tredjeplass på tabellen før siste runde.

Les også: Ruud nedkjempet av verdens beste: – Vi skal berømme vår mann

Birger Meling fikk spille de siste ti minuttene av kampen på venstrebacken for Rennes.

Ny tabelltoer i Ligue 1 er Monaco, som vant 4-2 hjemme mot Brest etter først å ha ligget under med 0-2 tidlig. De tre øverste plassene kvalifiserer til mesterligaen neste sesong.

Bordeaux-krise

I bunnen spilte Bordeaux 0-0 hjemme mot Lorient, uten Stian Gregersen i troppen. Den tidligere Molde-stopperens klubb må nå håpe på et lite mirakel for å unngå degradering til Ligue 2.

Metz vant nemlig 1-0 hjemme mot Angers, og ligger tre poeng foran Bordeaux med tolv plussmål sterkere målforskjell.

Metz overtok samtidig kvalikplassen fra St. Étienne på samme poengsum, ettersom den tidliger klubben til Alexander Søderlund og Ole Selnæs tapte 1-2 hjemme mot Reims.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments