mandag, mai 16, 2022
HjemNyheterDette spillet gir 4,80 i odds på ny Leeds-nedtur

Dette spillet gir 4,80 i odds på ny Leeds-nedtur

Dette spillet gir 4,80 i odds på ny Leeds-nedtur


Leeds har tapt åtte av de siste ti ligakampene mot Brighton, og de har gått målløse av banen i åtte av kampene.

Den gamle storheten fra Yorkshire har faktisk ikke scoret i noen av de tre Premier League-kampene mot Brighton.

The Seagulls har vunnet fem av de siste syv bortekampene på Elland Road, og vi tror de tar tre nye poeng i søndagens kamp.

Leeds – Brighton

Odds: Brighton vinner – 2,45 i odds

Kampstart søndag 15. mai kl 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Elland Road

Kampen vises på TV2 Sport Premium 2

Vi tror at Brighton vinner. Det spiller du på her til 2,45 i odds

Leeds sparket trenerlegenden Marcelo Bielsa i et forsøk på å beholde Premier League-plassen. Jesse Marsch kom inn og oppnådde noen gode resultater i starten, men nå har Leeds falt tilbake til gamle synder.

Tre strake tap gjør at Yorkshire-laget ligger under nedrykksstreken, og de helhvite har to vanskelige kamper igjen denne sesongen mot henholdsvis Brighton og Brentford.

De har også hatt noen tøffe kamper den siste uken, hvor de først møtte Arsenal og deretter Chelsea. Vanskelige kamper ble helt umulige når Luke Ayling og deretter Daniel James pådro seg røde kort etter hodeløse taklinger. Duoen er suspendert i de to siste kampen denne sesongen.

Soccer Football - Premier League - Leeds United v Chelsea - Elland Road, Leeds, Britain - May 11, 2022 Leeds United's Daniel James in action with Chelsea's Mateo Kovacic Action Images via Reuters/Lee Smith EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Daniel James fikk rødt kort etter kun 23 minutter mot Chelsea i midtuken. Foto: Lee Smith (Reuters)

Heldigvis er Cooper og Phillips tilbake, men Leeds troppen er ganske tynn.

Da ser det bedre ut hos Brighton. Graham Potter har jobbet med spillere slik at alle kjenner rollene i laget, og de kan gå rett inn å gjøre en god jobb.

Bamford tilbake?

I forrige serierunde banket de Manchester United 4-0. Caicedo scoret i den kampen, og har for alvor slått gjennom de siste ukene. Ecuadorianen fungerer perfekt sammen med Bissouma på midtbanen. Cucurella scoret også mot United og var kamepsn store spiller. Solomon March, Alexis Mac Allister og Pascal Gross gjorde også en utmerket innsats.

Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Jack Harrison og Raphinha måtte gå av banen mot Chelsea i midtuken, men de er tilbake i denne kampen.

Patrick Bamford er også aktuell til kampen mot Brighton, mens Stuart Dallas, Adam Forshaw og Tyler Roberts er ute med skader og Luke Ayling og Daniel James er begge suspendert.

Brighton-manager Graham Potter har ingen nye spillere på skadelisten, men Jakub Moder, Enock Mwepu og Jeremy Sarmiento er alle ute med skader.

Leeds har allerede tapt ni hjemmekamper denne sesongen, og de har sluppet inn 37 mål på Elland Road. Kun i 1946-1947-sesongen har de tapt flere hjemmekamper. Den gangen tapte de ti kamper. 1959-1960-sesongen er den eneste sesongen de har sluppet inn flere baklengs. Begge sesongene endte med nedrykk. Faren er overhengende for at det ender på samme måten denne sesongen.

Dette Brighton-laget er bedre enn Leeds. De har bedre spillere, bedre trener og fungerer bedre som lag.

Det tror vi veier tyngre enn motivasjonen som finnes i hjemmelaget.

Vi tror at Brighton vinner. Det spiller du på her til 2,45 i odds

Til de av dere som vil ta litt større risiko, så har vi funnet et annet interessant spill på denne kampen.

Leeds – Brighton

Odds: Brighton vinner og holder nullen – 4,80 i odds

Kampstart søndag 15. mai kl 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Elland Road

Kampen vises på TV2 Sport Premium 2

Vi tror at Brighton vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 4,80 i odds

Etter å ha tapt de tre siste kampene ligger Leeds under nedrykksstreken før søndagens kamper i Premier League.

De har gått av banen i fire av de fem siste ligakampene uten å klare å få ballen i mål.

Jesse Marsch erstattet trenerlegenden Marcelo Bielsa som fikk sparken i februar, men amerikaneren har ikke hatt det enkelt etter at han tok over på Elland Road. Han har manglet flere nøkkelspillere som har vært ute med skader, blant andre Kalvin Phillips, Patrick Bamford og Stuart Dallas, i tillegg har hodeløse utvisninger også kostet dem dyrt. Både Luke Ayling og Daniel James er ute i de siste kampene på grunn av suspensjoner.

Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Kun de to bunnlagene Watford og Norwich har tatt færre poeng på hjemmebane enn Leeds denne sesongen. Yorkshire-laget har kun vunnet én av de siste åtte kampene på Elland Road, og de har tapt seks.

Brighton har allerede plukket flere poeng denne sesongen enn de noensinne tidligere har klart i Premier League. De er på vei til å avslutte sesongen på øvre halvdel av tabellen før aller første gang etter å ha vunnet mot Wolves og Manchester United i de to siste kampene.

The Seagulls har bygget mye av suksessen sin denne sesongen på en bemerkelsesverdig god bortestatistikk. Det er kun fire lag som har sanket flere poeng på bortebane enn Brighton.

Den imponerende formen har gjort at Graham Potters lag har vunnet tre av de fire siste på bortebane, og nå møter Brighton et Leeds-lag som de har hatt et svært godt tak på.

De har kun tapt én av de siste ti kampene mot søndagens verter, og de har vunnet åtte ganger i denne perioden. De vant blant annet 1-0 på Elland Road sist sesong, og vi tror gjestene fra den engelske sørkysten tar en ny seier søndag.

Brighton har holdt nullen de fire siste gangene de har vunnet mot Leeds, og de har holdt tett bakover i tre av de siste fem kampene i ligaen. Leeds på sin side har kun klart å score i én av de siste fem kampene.

Vi tror Brighton vinner og at de samtidig holder nullen på Elland Road.

Vi tror at Brighton vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 4,80 i odds

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments