lørdag, mai 21, 2022
HjemNyheterSvenske medier: Finlands sosialdemokrater sier ja til Nato-søknad

Svenske medier: Finlands sosialdemokrater sier ja til Nato-søknad

Svenske medier: Finlands sosialdemokrater sier ja til Nato-søknad


– Som et resultat av den betydelige forandringen av sikkerhetsmiljøet i Finland og Europa støtter SDP Finlands medlemskap i Nato. SDP støtter statens initiativ om å søke forhandlinger om medlemskap, sier statsminister og partileder Sanna Marin på en pressekonferanse lørdag ifølge Aftonbladet.

Torsdag uttalte Marin og Finlands president Sauli Niinistö at de anbefaler at Finland søker Nato-medlemskap. En formell beslutning skal tas søndag, før den finske nasjonalforsamlingen – Riksdagen – skal si sin mening mandag.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments