søndag, mai 22, 2022
HjemNyheterSE NÅ: Nettavisen kårer «sesongens lag» i Ligue 1

SE NÅ: Nettavisen kårer «sesongens lag» i Ligue 1

SE NÅ: Nettavisen kårer «sesongens lag» i Ligue 1


Ligue 1-sesongen nærmer seg slutten, og i den anledning har Direktesport-kommentatorene Per-Jarle Heggelund og Robin Haugen satt sammen en startoppstilling bestående av de 11 spillerne de mener har prestert best i Ligue 1 denne sesongen.

Kylian Mbappé er selvskreven på laget, men franskmannen får kun selskap av én annen PSG-lagkamerat, mens ekspertene skryter uhemmet av Monaco-stjernen Aurelien Tchouameni, som blant annet kobles til Real Madrid og Liverpool.

Se hele sendingen øverst i saken!

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments