mandag, mai 16, 2022
HjemNyheterNorske vinnersjanser i kveldens V65-omgang

Norske vinnersjanser i kveldens V65-omgang

Norske vinnersjanser i kveldens V65-omgang


Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april – over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten. De fordelte seg slik:

*To andelslag med 10 andeler kr 200 – utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 6 andeler a kr 330 – utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 4 andeler a kr 500 – utbetaling kr 141 148 hver seg
* Tre systemspill med 10 andeler a kr 400 – utbetaling kr 137 341 hver seg
* Ett systemspill med 20 andeler a kr 200 – utbetaling kr 137 341 hver seg
* Tre systemspill med fire andeler a kr 1000 – utbetaling kr 137 341 hver seg
* To systemspill med 20 andeler a kr 300 – utbetaling kr 139 717 hver seg
* Ett systemspill med 4 andeler a kr 1500 – utbetaling kr 139 717 hver seg
* To systemspill med 4 andeler a kr 2 000 – utbetaling kr 142 228 hver seg

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Årjäng er sist ut denne lørdagen, og klokken 19.50 venter en internasjonal V65-omgang fra grensebanen. Flere hester fra Norge har tatt turen, og vår beste banker i omgangen er en hest vi kjenner litt ekstra godt. 1 Svein Frost er under en klar utvikling, den har smellfine betingelser foran seg, og vi må bare tro mye på tet og slutt. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 9 Viento – Her er vi inne på at det kan bli kjøring mellom 5 Victorious Bonanza/7 Bold Request, og det kan dermed bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. Vår ide har bra grunnkapasitet, og var smellgod fra dødens til en enkel seier sist. Viste da 12,5 s 800m med masse krefter igjen. Kan få det sydd opp nå, og den er spillbar mot helt riktig motstand.

V65-2 : 6 Eld Riga – Var helt overlegen sist, og avsluttet da i 27-fart. Har egentlig ikke vist mye før dette løpet, og vil denne aldrende hoppen vise opp samme takter igjen? Akkurat det er vi alt annet enn sikre på. Grei tipsener, men dette løpet er helskummelt, og vi garderer bredt. Skrellen er 2 Frosta som spurtet meget bra på Momarken sist, og som er bedre enn raden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 12 Global Brookerage – Urutinerte varmblods, og flere av disse har dessuten en usikker form. Ideen vår holdt klart bra fra tet på en god tid sist, men så noe tung ut etter pause, og hadde nok svært godt av den blåseren i kroppen. Er normalt MYE forbedret, motstanden er billig, og den må med på alt. Mye spill vil det komme på 6 Listas Champion, men treneren ligger noe lavt etter oppholdet, og tror at sin springer trenger løp i kroppen. Blir derfor kun en liten gardering for oss.

V65-4 : 1 Svein Frost – Blir stadig bedre, og vant enkelt på Jarlsberg sist. La da inn en siste 500m i 25-fart, og fikk et klart pluss i kanten av oss. I kveld må sjansene være store for tet, og siden skal det en meget god hest til for å plukke denne ned på en kjapp sprint. Er en svært motivert favoritt som også vi tror på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Charlock Wiking – Er den helt overlegent beste hesten på ren kapasitet, og den gjør en svært spennende start etter et lengre skadeavbrekk. Har møtt en helt annen verden av motstand kontra det den støter på her, og har den bare litt skalle igjen, ja, da skal de andre få kjørt seg. Leverte et fint prøveløp, og selv om den så noe tung ut så fungerte den tilfredsstillende. Er lynrask fra start, det blir skoløs rundt direkte, og vi blir ikke overrasket om Magnus Jakobsson kjører offensivt. Må med på alt!

V65-6 : 10 Jackson Avery – Blir hardt betrodd i finalen, og den har også vært riktig så bra på slutten. Har dessuten vært ute mot klart bedre hester enn hva den møter nå, og den har en fin sjanse om den leverer på sitt beste igjen. Er dog ikke veldig hard i skallen sin, her må den trolig gjøre mer grovjobb underveis, og det har den tidligere ikke vært veldig glad i. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments