søndag, mai 22, 2022
HjemNyheterSportMickelson dropper PGA-mesterskapet

Mickelson dropper PGA-mesterskapet


Golfens eldste majorvinner, Phil Mickelson (51), kommer ikke til å forsvare sin tittel i PGA-mesterskapet i Oklahoma i neste uke.
Det kunngjorde PGA of America i sosiale medier sent fredag kveld. Det oppgis ikke noen grunn til at Mickelson trekker seg.
Den amerikanske golfstjernen har ikke spilt siden han deltok i en turnering i Saudi-Arabia i starten av februar. Da skapte han oppstandelse ved å kalle PGA-touren «grådig», og han har siden fått mye kritikk fordi han ønsker å delta i den nye, saudifinansierte superligaen.
Etter det har ikke Mickelson uttalt seg offentlig, og han har tatt en golfpause som ser ut til å vare en periode til.
Mickelson ble tidenes eldste majorvinner med sin imponerende seier som 50-åring i PGA-mesterskapet i fjor. Årets turnering i Tulsa, Oklahoma starter kommende torsdag med blant andre Viktor Hovland i feltet.
Mickelson var påmeldt turneringen, men blir den tredje mesteren i PGA-mesterskapets historie som ikke forsvarer tittelen sin. Sist det skjedde var da Tiger Woods måtte trekke seg i 2008 etter en kneoperasjon (NTB)

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments